sabancı banner kurban

Çanakkale’nin ilk çocuk festivaline geri sayım: 25 Mayıs'ta kapılarını açıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkale’nin ilk çocuk festivaline geri sayım: 25 Mayıs'ta kapılarını açıyor
Çanakkale'nin ilk Çocuk Festivali, 25-26 Mayıs 2024 tarihlerinde Kolin Hotel’de gerçekleşecek. Dorey Organizasyon tarafından düzenlenecek bu özel etkinlikte, gösteri-sahne sanatları etkinlikleri, çeşitli atölye çalışmaları ve simülatör deneyimleriyle çocuklar eğlenceli ve öğretici deneyimler yaşayacak.

Çanakkale Çocuk Festivali, çocukların eğlence dolu bir atmosferde sanat, bilim, spor ve kültürle ilgili deneyimler yaşamalarını sağlamak üzere tasarlanmış bir etkinlik olarak dikkat çekiyor.

2-15 yaş aralığındaki tüm çocukları kapsayacak olan festival, çeşitli yaratıcı atölyeler, interaktif gösteriler, oyunlar ve eğlenceli yarışmalarla dolu dopdolu bir program sunacak. Bu sayede çocuklar, yeteneklerini keşfetme, yeni beceriler öğrenme ve eğlenceli aktivitelerle keyifli zaman geçirme fırsatı bulacak.

Festivalin özünde yatan 'Küçük Kalplere Büyük Mutluluklar' sloganı, her çocuğun gözlerindeki parıltıyı ve neşeyi ön planda tutarak, geleceğe umutla ve mutlulukla bakmalarını sağlamayı amaçlıyor.

Çanakkale'nin ilk Çocuk Festivali olma özelliğini taşıyacak festival, 25-26 Mayıs tarihlerinde Dorey Organizasyon ev sahipliğinde Kolin Hotel’de gerçekleşecek.

Bilet almak isteyenlerin, www.canakkalecocukfestivali.com isimli internet sitesini ziyaret etmeleri ile sosyal medyada @canakkalecocukfestivali isimli sayfayı takibe almaları yeterli olacak.


AK Partili Gider'in 'Romanya' çalışmaları meyvesini verdiÖnceki Haber

AK Partili Gider'in 'Romanya' çalışmalar...

Meclis kabul etti, Vali geri gönderdi!Sonraki Haber

Meclis kabul etti, Vali geri gönderdi!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!