Selena'nın Selin'i 31 yaşında ülkeye döndü! Sırra kadem basan Cansu Demirci'nin son hali...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Selena'nın Selin'i 31 yaşında ülkeye döndü! Sırra kadem basan Cansu Demirci'nin son hali...
Başrolünde Sinem Kobal'ın yer aldığı Selena dizisi yayınlandığı dönem özellikle genç izleyicinin ilgi odağı olmuştu. Tekrarları da izlenme rekorları kıran Selena geçen yıllara rağmen adından hala söz ettiriyor. Selena'nın çocuk oyuncu kadrosu özellikle sosyal medyanın markajında. Bu isimlerden biri de Selin karakterine can veren Cansu Demirci'ydi. Yurt dışına yerleşen Cansu Demirci yıllardır hem ekranlardan hem de gözlerden uzak yaşıyordu. Sırra kadem basan oyuncu yıllar sonra ülkeye döndü. İşte 31 yaşındaki Selena'nın Selin'i Cansu Demirci'nin son hali...

Bir döneme damga vuran dizilerden biri olan 'Selena' hala izleyicilerin yakın ilgisini taşıyor. Dizinin eski bölümleri tekrar tekrar izlenirken, Selena'da üç kardeşten biri olan Cansu Demirci yıllardır yurt dışında gözden uzak bir hayat yaşıyordu.

Yurt dışında eğitimini tamamlayan Selena'nın Selin'i yılar sonra Türkiye'ye döndü.

Şimdilerde 31 yaşında olan Cansu Demirci'nin son hali dikkat çekti.

Ünlü isim, duru güzelliğiyle hayran bıraktı.

Cansu Demirci kimdir?

Cansu Demirci, 25 Nisan 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Türk dizi ve sinema oyuncusudur. St. Georg Avusturya Lisesi ve Ticaret Okulu'ndan 2010 yılında mezun olmuştur ve bale eğitimi ile uğraşmaktadır.

Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünü bitiren Cansu Demirci, Almanya'da Bremen şehrinde Jacobs Üniversitesi lisansüstü eğitim almıştır.

Oyunculuğa Sihirli Annem'de konuk oyuncu olarak başlamış; Selena'daki Selin Aykar rolü ile tanınmıştır.


Galatasaray - Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? | UEFA Şampiyonlar LigiÖnceki Haber

Galatasaray - Manchester United maçı ne...

Çanakkale’de sıcaklıklar düşecek!Sonraki Haber

Çanakkale’de sıcaklıklar düşecek!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!