Bülent Turan: "Çanakkale-Gaziantep uçak seferleri başlıyor"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bülent Turan: "Çanakkale-Gaziantep uçak seferleri başlıyor"
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale ile Gaziantep arasında uçak seferlerinin başlayacağını duyurdu.

Çanakkale ile Gaziantep’in tarihinin ortak noktaları olduğunu vurgulayan AK Parti'li Turan, "Şanıyla kök salmış iki şehrimiz arasında ulaşımın, ticaretin ve dostlukların artacağından hiç şüphemiz yok" diyerek şu açıklamada bulundu: 

"Kültürel zenginlikleri, tarihi dokusu ile Gaziantep ve şehitleri diyarı Çanakkalemiz geçmişten bu yana birçok medeniyete ev sahipliği yapmış özel kentler. Milli mücadelenin destanını yazan, bu ülke üzerinde planları olanlara sert bir şekilde 'dur' diyen iki şehrimiz artık daha yakın olacak. 2-31 Temmuz arası haftanın her günü Pegasus Hava Yolları ile sabah 09.00 ile akşam 22.00 saatlerinde uçak seferleri düzenlenecek."

Turan açıklamasının devamında, "Bu vesileyle, şanıyla kök salmış iki şehrimiz arasında ulaşımın, ticaretin ve dostlukların artacağından hiç şüphemiz yok. Ümit ediyoruz karşılıklı talebin artmasıyla beraber uzun süreli ilişkiler kurulur. Daha önce birçok kez turlar düzenlemiş Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na seferlerin başlamasıyla alakalı göstermiş olduğu gayretleri için ayrıca teşekkür ederim. Seferlerin her iki şehrimize hayırlı olmasını, kazasız ve belasız gerçekleşmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
İl Başkanlığı geri adım attı: Muharrem Erkek'e uygulanan sansür kaldırıldıÖnceki Haber

İl Başkanlığı geri adım attı: Muharrem E...

ÇOMÜ Kütüphanesi yeniden açıldıSonraki Haber

ÇOMÜ Kütüphanesi yeniden açıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!