Evlilik vaadiyle dolandırdıkları erkeklerden 1 milyon 315 bin lira vurgun yapmışlar!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Evlilik vaadiyle dolandırdıkları erkeklerden 1 milyon 315 bin lira vurgun yapmışlar!
Gayrimenkul sahibi 45-50 yaş üstü erkekleri gözüne kestirip, evlilik vaadiyle dolandırarak 1 milyon 315 bin lira haksız kazanç sağlayan üç kişi, güvenlik güçlerinin operasyonuyla yakalandı.

Z.T isimli kadın, Çanakkale'nin çeşitli bölgelerinde ağına düşürdüğü, gayrimenkul sahibi ve özellikle 45-50 yaş üstü bekar erkekleri yakın ilişki kurarak evlilik vaadiyle kandırdı.

Dolandırdıkları kişilere çeşitli ev eşyaları aldırıp, kendi evine getirten Z.T, noterden vekaletname alarak şahısların sahip olduğu ev, arsa, tarla gibi gayrimenkulleri, birlikte hareket ettiği diğer dolandırıcıların üstüne geçirdi. Daha sonra bu gayrimenkuller, üçüncü şahıslara satılarak haksız kazanç elde edildi.

Z.T, O.C ve O.C'den oluşan üç kişilik dolandırıcılık çetesinin bu zamana kadar 104 farklı suç olayına karıştıkları ve mağdur şahısları 1 milyon 315 bin lira ile 40 bin dolar dolandırdıkları tespit edildi. 

Güvenlik güçlerinin operasyonuyla şehir merkezinde yakalanan üç şüpheliden Z.T ile O.C tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheli O.C ise adli mercilere sevk edildi.


Engelli park yerlerini işgal eden araçlara müdahale ediliyorÖnceki Haber

Engelli park yerlerini işgal eden araçla...

Biga'da kaçak içki operasyonu!Sonraki Haber

Biga'da kaçak içki operasyonu!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!