AK Partili Gider’den, Biga Fuarı’na övgü
Güney Marmara’nın en büyük tarım ve hayvancılık fuarı olan ve 19 yıldır aralıksız devam eden Biga Fuarı’nın 19’uncusu, büyük bir katılım ve ilgi ile tamamlandı.
"BİZİM GİBİ MEMLEKETLERDE ORGANİZASYONLARIN YILLARCA DEVAM EDEBİLMESİ ÇOK ZOR"
Biga Fuarı’nın başarısının temelinde sahip olduğu birlik ve beraberlik kültürünün yattığını vurgulayan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, bu başarının mimarlarına vefasını dile getirerek, “19’uncu fuar, 19 koca yıl. Söylerken kolay ama yaşarken zor. Çünkü bizim gibi memleketlerde organizasyonların yıllarca devam edebilmesi çok zor. Ben bu anlamda, bu fuarı başlatan dönemin Ticaret Odası Başkanı Davut Doğan Bey’e ve Belediye Başkanımız Mehmet Özkan Hocamıza teşekkür ediyorum. İkinci olarak da sohbetinden ve dostluğundan keyif aldığım rahmetli Melih Akyıl abimizi rahmet ve saygıyla anmak istiyorum” dedi.
“BİGA’DA BİR PROJEYE BAŞLADIĞINIZ ZAMAN, DEVAMI DA KEYİFLİ”
Gider açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:
“Biga bir kültür. Dünden gelen, yarına da yürüyen, esnafın ötesinde eşrafa da sahip olan bir kültür. Onun için Biga’da bir projeye başladığınız zaman, devamı da keyifli. Birçok faktörü bir araya getirebilmeniz çok kolay. İktidarı, muhalefeti tek masanın etrafına toplayabilmeniz çok kolay. Bu bugün de böyle, dün de böyleydi. Sivil toplum platformu da her yerde kurulur ama devam ettirebilen çok az yer vardır. İşte Biga bunlardan biri. Dolayısıyla bu tip yerlerde iş yapmak kolay, güzel ve keyifli. Ama bu tip yerleri korumak da çok önemli.”