Çanakkale’de gözler bu akşamki belediye meclis toplantısına çevrildi: Toplu taşımada tepki çeken kart komisyonu uygulaması yeniden görüşülecek mi?
Çanakkale Belediyesi geçtiğimiz kasım ayında belediye meclisinde oy çokluğuyla alınan karar gereği, toplu taşımaya binişlerde kredi kartı kullanan yolculardan banka komisyonu adı altında 5 TL’lik ek ücret almaya başlamıştı.
Vatandaşların büyük tepkisine yol açan uygulama sonrası, Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Alparslan Çelik ile Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Halit Kubilay Fırat, komisyon uygulamasının kaldırılması için belediyeye çağrıda bulunmuştu.
GÖZLER MECLİS TOPLANTISINDA
Çanakkale Belediyesi’nin ocak ayı olağan meclis toplantısı bugün saat 17.00’de yapılacak.
Toplantıda, toplu taşımada büyük tepki çeken kredi kartına komisyon uygulamasının da meclis üyelerince gündeme getirilmesi bekleniyor.
Her fırsatta halkçı belediyecilikten yana olduğunu belirten Belediye Başkanı Muharrem Erkek’in tepkilere yönelik takınacağı tavır ise kamuoyunca yakından takip ediliyor.