Çanakkale’de vatandaşların asfalt yol isyanı: Önce ‘yapılacak’ dediler, sonra vazgeçtiler!
Çanakkale’de Barış Mahallesi adıyla belediye sınırlarına dahil edilen (eski adıyla Karacaören Mahallesi) bölgede ikamet eden vatandaşlar, yolda asfaltlama çalışması yapılmadığı için sıkıntılı günler geçiriyor.
Öyle ki bir vatandaş, geçtiğimiz ağustos ayında Çanakkale Belediyesi destek hattına başvurarak, yolun ne zaman asfaltlanacağını sordu.
Belediye tarafından gönderilen yanıtta, bu yılın eylül ya da ekim ayı içerisinde yolun asfaltlanacağı bildirildi.
Aradan 1 ay geçmesinin ardından bu kez belediye, bölgede devam eden inşaat çalışmalarını gerekçe göstererek kararından vazgeçti ve 2025 yılı içerisinde bölgede asfalt çalışması yapılmayacağı bilgisini verdi.
Bölgede ikamet eden vatandaşlar belediyenin kararına tepki gösterirken, mağduriyetlerinin bir an önce çözüme kavuşturulmasını istiyor.