Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Geyikli Belediyesi araç filosunu büyütüyor

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.05.2020 - 16:26, Güncelleme: 22.05.2020 - 16:26
 

Geyikli Belediyesi araç filosunu büyütüyor

Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Ümraniye Belediyesinden 2 adet kamyon ile 1 adet binek aracı bayram sonrası teslim alacaklarını açıkladı.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından "Geyiklimize hizmet için çalışıyoruz" başlığıyla açıklama yapan Başkan Oruçoğlu şu ifadeleri kullandı: "Ümraniye Belediyesinden hibe aldığımız araç sayımız 3'e çıktı. 2 adet kamyon ile 1 adet binek aracı bayramdan sonra teslim alıyoruz. Belediye Başkanımız Sayın İsmet Yıldırım Beye, Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Tuncer Beye, Ümraniyespor Kulüp Başkanı Tarık Aksar Beye Geyikli adına çok teşekkür ediyorum."
Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Ümraniye Belediyesinden 2 adet kamyon ile 1 adet binek aracı bayram sonrası teslim alacaklarını açıkladı.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından "Geyiklimize hizmet için çalışıyoruz" başlığıyla açıklama yapan Başkan Oruçoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Ümraniye Belediyesinden hibe aldığımız araç sayımız 3'e çıktı. 2 adet kamyon ile 1 adet binek aracı bayramdan sonra teslim alıyoruz. Belediye Başkanımız Sayın İsmet Yıldırım Beye, Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Tuncer Beye, Ümraniyespor Kulüp Başkanı Tarık Aksar Beye Geyikli adına çok teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkaleyorum.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.