Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÇTSO Başkanı Semizoğlu’ndan istikrar ve güven vurgusu

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.08.2020 - 17:20, Güncelleme: 13.08.2020 - 17:20
 

ÇTSO Başkanı Semizoğlu’ndan istikrar ve güven vurgusu

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Ağustos ayı olağan Meclis toplantısı Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ile TOBB Çanakkale Kadın ve Genç Girişimciler Kurulunun katılımıyla ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde yapıldı.

Toplantıda konuşan Meclis Başkanı Osman Okyay, “Döviz meselesi ne yazık ki ülkemiz ekonomisinin yumuşak karnı. Bu sorunu ancak ülkemizin ülkemizin cari açık sorununu kalıcı olarak çözebilecek sürdürülebilir bir üretim ekonomisine geçerek ortadan kaldırabileceğimizi hepimiz biliyoruz. Bu konuda atılan adımları yakından takip ediyoruz ve üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. "İŞ DÜNYASINI EN FAZLA MOTİVE EDECEK OLAY İSTİKRAR VE GÜVEN ORTAMIDIR" ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ise, “İş dünyasını özellikle bugünlerde en fazla motive edecek olay devletini yanında görmek, istikrar ve güven ortamıdır. Bürokratik engellerin aşılmasında iş insanlarımıza destek veren tüm devlet büyüklerimize şükranlarımı arz ediyorum” diye konuştu.  “HER KONUDA BERABERİZ, İŞ İNSANIMIZIN YANINDAYIZ” ÇTSO Meclis gündeminde yer alan konuşmaların ardından kürsüye gelen Çanakkale Valisi İlhami Aktaş şöyle konuştu:  “Bürokrasiyi azaltmak ve yatırımcımızın önünü açmak bizlerin görevi. İlimiz ne kadar çok yatırım alırsa kalıcı istihdamımız da o kadar artar. Bizler bu görevlerde ilimizin sosyal ve ekonomik refahını ve huzurunu sağlamak için bulunuyoruz. Üretmeden büyüyemeyiz, bize düşen her konuda beraberiz ve iş insanımızın yanındayız. Bölgemizde orta ve uzun vadede tamamlanacak birçok yatırım var. Kurumlarımızla iş birliği ve uyum içerisinde bu süreci birlikte yürüteceğiz. Çanakkalemize sadece sağlık için son dönemde yapılan yatırımların rakamı 500 milyon TL. Bu durum Devletimizin gücünü ortaya koyuyor.”      
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Ağustos ayı olağan Meclis toplantısı Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ile TOBB Çanakkale Kadın ve Genç Girişimciler Kurulunun katılımıyla ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde yapıldı.

Toplantıda konuşan Meclis Başkanı Osman Okyay, “Döviz meselesi ne yazık ki ülkemiz ekonomisinin yumuşak karnı. Bu sorunu ancak ülkemizin ülkemizin cari açık sorununu kalıcı olarak çözebilecek sürdürülebilir bir üretim ekonomisine geçerek ortadan kaldırabileceğimizi hepimiz biliyoruz. Bu konuda atılan adımları yakından takip ediyoruz ve üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

"İŞ DÜNYASINI EN FAZLA MOTİVE EDECEK OLAY İSTİKRAR VE GÜVEN ORTAMIDIR"

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ise, “İş dünyasını özellikle bugünlerde en fazla motive edecek olay devletini yanında görmek, istikrar ve güven ortamıdır. Bürokratik engellerin aşılmasında iş insanlarımıza destek veren tüm devlet büyüklerimize şükranlarımı arz ediyorum” diye konuştu. 

“HER KONUDA BERABERİZ, İŞ İNSANIMIZIN YANINDAYIZ”

ÇTSO Meclis gündeminde yer alan konuşmaların ardından kürsüye gelen Çanakkale Valisi İlhami Aktaş şöyle konuştu: 

“Bürokrasiyi azaltmak ve yatırımcımızın önünü açmak bizlerin görevi. İlimiz ne kadar çok yatırım alırsa kalıcı istihdamımız da o kadar artar. Bizler bu görevlerde ilimizin sosyal ve ekonomik refahını ve huzurunu sağlamak için bulunuyoruz. Üretmeden büyüyemeyiz, bize düşen her konuda beraberiz ve iş insanımızın yanındayız. Bölgemizde orta ve uzun vadede tamamlanacak birçok yatırım var. Kurumlarımızla iş birliği ve uyum içerisinde bu süreci birlikte yürüteceğiz. Çanakkalemize sadece sağlık için son dönemde yapılan yatırımların rakamı 500 milyon TL. Bu durum Devletimizin gücünü ortaya koyuyor.”


 

 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkaleyorum.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.