Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Öz: “’Bir bebek, bir fidan’ projemiz toprak ile buluştu”

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2021 - 12:21, Güncelleme: 29.03.2021 - 12:21
 

Başkan Öz: “’Bir bebek, bir fidan’ projemiz toprak ile buluştu”

Çan Belediyesi’nin çevreci belediye anlayışı ve geleceğe nefes olmak adına hayata geçirdiği “Bir bebek, bir fidan” projesi kapsamında fidanlar toprakla buluştu.

“Gelecek nesillere yeşil bir Çan miras bırakmak ve yeni doğan bebeklerimizin adını yaşatmak için bugün fidan dikimini gerçekleştirdik” diyen Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, söz konusu projeye ilişkin şu açıklamayı yaptı: “Çevreci Belediye anlayışı ile hayata geçirdiğimiz ve geleceğimize nefes olmak adına "Bir Bebek, Bir Fidan" sloganı çerçevesinde yeni doğan evlatlarımız ile büyüyecek yeşil bir Çan armağan ediyoruz. Orman Haftası münasebetiyle ağaç ve orman sevgisini yaygınlaştırmak, gelecek nesillere yeşil bir Çan miras bırakmak ve yeni doğan bebeklerimizin adını yaşatmak için bugün fidan dikimini gerçekleştirdik. ‘Bir Bebek, Bir Fidan’ projemiz kapsamında yer temini yapan TKİ Türkiye Kömür İşletmelerine, ekimini gerçekleştirdiğimiz fidanların temini için Çan Orman İşletme Şefliğimize teşekkür ediyorum.”  
Çan Belediyesi’nin çevreci belediye anlayışı ve geleceğe nefes olmak adına hayata geçirdiği “Bir bebek, bir fidan” projesi kapsamında fidanlar toprakla buluştu.

“Gelecek nesillere yeşil bir Çan miras bırakmak ve yeni doğan bebeklerimizin adını yaşatmak için bugün fidan dikimini gerçekleştirdik” diyen Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, söz konusu projeye ilişkin şu açıklamayı yaptı:

“Çevreci Belediye anlayışı ile hayata geçirdiğimiz ve geleceğimize nefes olmak adına "Bir Bebek, Bir Fidan" sloganı çerçevesinde yeni doğan evlatlarımız ile büyüyecek yeşil bir Çan armağan ediyoruz.

Orman Haftası münasebetiyle ağaç ve orman sevgisini yaygınlaştırmak, gelecek nesillere yeşil bir Çan miras bırakmak ve yeni doğan bebeklerimizin adını yaşatmak için bugün fidan dikimini gerçekleştirdik.

‘Bir Bebek, Bir Fidan’ projemiz kapsamında yer temini yapan TKİ Türkiye Kömür İşletmelerine, ekimini gerçekleştirdiğimiz fidanların temini için Çan Orman İşletme Şefliğimize teşekkür ediyorum.”


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkaleyorum.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.