Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında ÇTSO’yu ziyaret ettiler

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2022 - 18:47, Güncelleme: 18.05.2022 - 18:47
 

Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında ÇTSO’yu ziyaret ettiler

Her yıl mayıs ayının ikinci haftası içinde kutlanan “Sosyal Güvenlik Haftası” kapsamında SGK İl Müdürü Hilmi Ercan, Müdür Yardımcısı Mustafa Taşkın, Prim Tahakkuk ve Tahsilat Servis Şefi Elveda Geçer, ÇTSO Yönetim Kurulunu ziyaret ederek görüş alışverişi yaptı.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu. Sosyal Güvenlik Haftası vesilesiyle gerçekleştirilen ziyaret hakkında bilgi veren Başkan Selçuk Semizoğlu, “SGK bilincinin yaygınlaştırılması ve bilinirliğinin sağlanması amacıyla bu yıl 16-22 Mayıs tarihlerinde Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutlanıyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin sosyal bir devlet olduğu anayasamızda açıkça ifade edilmiş, sosyal güvenlik hakkı güvencesi sağlanmıştır. Bunun gereği olarak; Türkiye’de yaşayan her bir vatandaşımız sosyal güvenlik sistemimizin korumasına alınmıştır. Salgın döneminde dünyanın en güçlü ülkelerinde bile sağlık hizmetlerinde sorunlar yaşandığını hep beraber şahit olduk. Buna rağmen ülkemizin genel sağlık sigortası ve teknik altyapısı zor şartlar altında bile çalışmalarına devam etti. Bu vesileyle Sosyal Güvenlik Haftası’nı en içten dileklerime kutluyor, salgın sürecinde büyük bir özveriyle görev yapan Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.  
Her yıl mayıs ayının ikinci haftası içinde kutlanan “Sosyal Güvenlik Haftası” kapsamında SGK İl Müdürü Hilmi Ercan, Müdür Yardımcısı Mustafa Taşkın, Prim Tahakkuk ve Tahsilat Servis Şefi Elveda Geçer, ÇTSO Yönetim Kurulunu ziyaret ederek görüş alışverişi yaptı.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Sosyal Güvenlik Haftası vesilesiyle gerçekleştirilen ziyaret hakkında bilgi veren Başkan Selçuk Semizoğlu, “SGK bilincinin yaygınlaştırılması ve bilinirliğinin sağlanması amacıyla bu yıl 16-22 Mayıs tarihlerinde Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutlanıyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin sosyal bir devlet olduğu anayasamızda açıkça ifade edilmiş, sosyal güvenlik hakkı güvencesi sağlanmıştır. Bunun gereği olarak; Türkiye’de yaşayan her bir vatandaşımız sosyal güvenlik sistemimizin korumasına alınmıştır. Salgın döneminde dünyanın en güçlü ülkelerinde bile sağlık hizmetlerinde sorunlar yaşandığını hep beraber şahit olduk. Buna rağmen ülkemizin genel sağlık sigortası ve teknik altyapısı zor şartlar altında bile çalışmalarına devam etti. Bu vesileyle Sosyal Güvenlik Haftası’nı en içten dileklerime kutluyor, salgın sürecinde büyük bir özveriyle görev yapan Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkaleyorum.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.