Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÇTSO Meclis Başkanı Osman Okyay güven tazeledi

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2022 - 16:18, Güncelleme: 21.10.2022 - 16:18
 

ÇTSO Meclis Başkanı Osman Okyay güven tazeledi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Meclis Başkanı Osman Okyay, bugün gerçekleşen seçimde bir kez da Meclis Başkanlığına seçildi.

ÇTSO Meclis Üyeleri; Meclis Başkanı ve Katip Üye seçimi için bugün sandık başına gitti. Tek listeyle gidilen seçimde, kullanılan 52 oyun tamamını alan Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Okyay güven tazeleyerek yeniden ÇTSO Meclis Başkanlığına seçildi. Şerif Mutlu ve Armağan Aydeğer Meclis Başkan Yardımcılığına seçilirken, Saniye Öfekler Elmas ise Katip Üyeliğe seçildi. Osman Okyay üçüncü kez seçildiği Meclis Başkanlığı sonrasında meclis üyelerine hitaben teşekkür konuşması yaptı. Okyay konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “ÇTSO’nun çok değerli meclis üyeleri. Bugünkü meclis başkanlığı ve yardımcılarının seçimlerinde bizlere gösterdiğiniz teveccüh için teşekkür ederiz. Bu ilgi ve teveccühün karşılıksız kalmayacağından emin olabilirsiniz. Bu yeni dönemin meclisimiz için hayırlı olmasını diliyorum. İlimize ve ülkemize hayırlı hizmetlerde bulunmak, Çanakkale ticari ve sanayi faaliyetlerini geliştirmek tek hedefimizdir. Hepimiz gönüllü olarak buradayız, hepimiz mesaimizden, ailelerimizden vakit ayırarak görev yapıyoruz. Dolayısıyla bunun çok değerli olduğunu düşünüyorum. Geçtiğimiz dönemlerden bazı arkadaşlarımızla bu dönemde de devam ediyoruz. Aramıza yeni gelen meclis üyelerimize de teşekkür ediyorum. Seçimlerimizin ve yeni dönemimizin Çanakkale’mize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Meclis Başkanı Osman Okyay, bugün gerçekleşen seçimde bir kez da Meclis Başkanlığına seçildi.

ÇTSO Meclis Üyeleri; Meclis Başkanı ve Katip Üye seçimi için bugün sandık başına gitti. Tek listeyle gidilen seçimde, kullanılan 52 oyun tamamını alan Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Okyay güven tazeleyerek yeniden ÇTSO Meclis Başkanlığına seçildi. Şerif Mutlu ve Armağan Aydeğer Meclis Başkan Yardımcılığına seçilirken, Saniye Öfekler Elmas ise Katip Üyeliğe seçildi.

Osman Okyay üçüncü kez seçildiği Meclis Başkanlığı sonrasında meclis üyelerine hitaben teşekkür konuşması yaptı.

Okyay konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“ÇTSO’nun çok değerli meclis üyeleri. Bugünkü meclis başkanlığı ve yardımcılarının seçimlerinde bizlere gösterdiğiniz teveccüh için teşekkür ederiz. Bu ilgi ve teveccühün karşılıksız kalmayacağından emin olabilirsiniz. Bu yeni dönemin meclisimiz için hayırlı olmasını diliyorum. İlimize ve ülkemize hayırlı hizmetlerde bulunmak, Çanakkale ticari ve sanayi faaliyetlerini geliştirmek tek hedefimizdir. Hepimiz gönüllü olarak buradayız, hepimiz mesaimizden, ailelerimizden vakit ayırarak görev yapıyoruz. Dolayısıyla bunun çok değerli olduğunu düşünüyorum. Geçtiğimiz dönemlerden bazı arkadaşlarımızla bu dönemde de devam ediyoruz. Aramıza yeni gelen meclis üyelerimize de teşekkür ediyorum. Seçimlerimizin ve yeni dönemimizin Çanakkale’mize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkaleyorum.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.