Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sinan Oğan: “İkinci turda bakanlık taleplerimiz olacak”

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.05.2023 - 13:57, Güncelleme: 13.05.2023 - 13:57
 

Sinan Oğan: “İkinci turda bakanlık taleplerimiz olacak”

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, seçimin ikinci tura kalması halinde taraflardan talepleri olacağını belirterek, "Tabii ki bedavadan ortak olmayacağız. Bakanlık taleplerimiz olacak" dedi.

Yarın yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde ATA İttifakı'nın adayı olan Sinan Oğan, seçimin ikinci tura kalması halinde sonucu belirleyeceklerini belirterek, "Masaya oturduğumuz taraflarla taleplerimizi konuşacağız. Tabii ki biz bedavadan ortak olmayacağız. Bakanlıklar gibi taleplerimiz olacak" diye konuştu. Gazeteci Bahar Feyzan’ın YouTube kanalında konuşan Oğan şunları söyledi: "Bu seçimin en büyük sürprizi bizim ikinci tura kalmamız. Diğer büyük sürprizi, bizim ikinci tura kalamayıp ama ikinci turun sonucunu belirleyecek olmamız.” Feyzan'ın "Yani size oy verenlere destekleyeceğiniz kişiyi açıklamanız…" sözlerine karşılık Oğan, şöyle devam etti: “İstişareyle açıklayacağız. Tabanımıza, bize oy verenlere, bize imza verenlere soracağız. Kamuoyunda bununla ilgili bir değerlendirme yapacağız. Masaya oturduğumuz taraflarla taleplerimizi konuşacağız. Taleplerimizin başında terörle arasına mesafe koymak olacak. Tabii ki biz bedavadan ortak olmayacağız. Bakanlıklar gibi taleplerimiz olacak. Anlaşırsak hükümetin içinde yer alacağız. Anlaşamasak da o zaman yolumuza bakacağız.” Kaynak: Gazeteduvar
ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, seçimin ikinci tura kalması halinde taraflardan talepleri olacağını belirterek, "Tabii ki bedavadan ortak olmayacağız. Bakanlık taleplerimiz olacak" dedi.

Yarın yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde ATA İttifakı'nın adayı olan Sinan Oğan, seçimin ikinci tura kalması halinde sonucu belirleyeceklerini belirterek, "Masaya oturduğumuz taraflarla taleplerimizi konuşacağız. Tabii ki biz bedavadan ortak olmayacağız. Bakanlıklar gibi taleplerimiz olacak" diye konuştu.

Gazeteci Bahar Feyzan’ın YouTube kanalında konuşan Oğan şunları söyledi:

"Bu seçimin en büyük sürprizi bizim ikinci tura kalmamız. Diğer büyük sürprizi, bizim ikinci tura kalamayıp ama ikinci turun sonucunu belirleyecek olmamız.”

Feyzan'ın "Yani size oy verenlere destekleyeceğiniz kişiyi açıklamanız…" sözlerine karşılık Oğan, şöyle devam etti:

“İstişareyle açıklayacağız. Tabanımıza, bize oy verenlere, bize imza verenlere soracağız. Kamuoyunda bununla ilgili bir değerlendirme yapacağız. Masaya oturduğumuz taraflarla taleplerimizi konuşacağız. Taleplerimizin başında terörle arasına mesafe koymak olacak. Tabii ki biz bedavadan ortak olmayacağız. Bakanlıklar gibi taleplerimiz olacak. Anlaşırsak hükümetin içinde yer alacağız. Anlaşamasak da o zaman yolumuza bakacağız.”

Kaynak: Gazeteduvar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkaleyorum.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.