Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP'li Erkek'e çok yakın isimler yeni MYK'da yer aldı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.11.2023 - 18:20, Güncelleme: 11.11.2023 - 18:20
 

CHP'li Erkek'e çok yakın isimler yeni MYK'da yer aldı

CHP'nin yeni MYK'sı belli oldu. CHP'de geçmiş yıllarda Genel Başkan Yardımcılığı gibi üst düzey görevler üstlenen, önceki dönem Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek'e yakın olduğu bilinen çok sayıda isim yeni MYK'da yer aldı.

CHP Parti Meclis toplantısı sonrası CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yeni MYK'yı açıkladı. Yeni MYK'da CHP'li Muharrem Erkek'e çok yakın olduğu bilinen isimlerin yer aldığı görüldü. İşte o genel başkan yardımcıları: Gökan Zeybek (Yerel Yönetim) Gamze Taşçıer (Çalışma Politikaları) Murat Bakan (İçişleri Politikaları) Özgür Karabat (Mali İşler) Ensar Aytekin (Örgütler) Suat Özçağdaş (Milli Eğitim) ÖNSEÇİM YOK, HALK ANKETİ VAR Öte yandan toplantı sonrası soruları yanıtlayan Genel Başkan Özgür Özel, yerel seçimlerde zamanın kısıtlı olması sebebiyle ön seçim yapmayacaklarını açıkladı. Özel, önseçim yerine halk anketleri ve bazı yerlerde eğilim yoklamaları yapacaklarını söyledi.
CHP'nin yeni MYK'sı belli oldu. CHP'de geçmiş yıllarda Genel Başkan Yardımcılığı gibi üst düzey görevler üstlenen, önceki dönem Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek'e yakın olduğu bilinen çok sayıda isim yeni MYK'da yer aldı.

CHP Parti Meclis toplantısı sonrası CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yeni MYK'yı açıkladı. Yeni MYK'da CHP'li Muharrem Erkek'e çok yakın olduğu bilinen isimlerin yer aldığı görüldü.

İşte o genel başkan yardımcıları:

Gökan Zeybek (Yerel Yönetim)

Gamze Taşçıer (Çalışma Politikaları)

Murat Bakan (İçişleri Politikaları)

Özgür Karabat (Mali İşler)

Ensar Aytekin (Örgütler)

Suat Özçağdaş (Milli Eğitim)

ÖNSEÇİM YOK, HALK ANKETİ VAR

Öte yandan toplantı sonrası soruları yanıtlayan Genel Başkan Özgür Özel, yerel seçimlerde zamanın kısıtlı olması sebebiyle ön seçim yapmayacaklarını açıkladı. Özel, önseçim yerine halk anketleri ve bazı yerlerde eğilim yoklamaları yapacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkaleyorum.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.