Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çanakkale AK Parti’de sessiz bekleyiş: İstifa eden de yok, görevden alan da!

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2024 - 14:28, Güncelleme: 27.07.2024 - 14:28
 

Çanakkale AK Parti’de sessiz bekleyiş: İstifa eden de yok, görevden alan da!

Çanakkale’de hem genel hem de yerel seçimde büyük başarısızlık yaşayan AK Parti’de hiçbir değişim yaşanmaması dikkat çekiyor.

2023 yılında yapılan genel seçimde 1 milletvekili kaybeden, 2024 yılındaki seçimlerde ise elindeki belediyelerin büyük çoğunluğunu kaptıran Çanakkale AK Parti’de aradan geçen onca zamana rağmen hiçbir değişimin yaşanmaması dikkat çekiyor. Özellikle yerel seçimlerde Türkiye genelinde yaşanan seçim yenilgisi sonrası AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan sorumluluğu üstüne alıp özeleştiri yaparken, partinin Çanakkale teşkilatlarındaki yöneticilerin hiçbir şey olmamış gibi davranması gözlerden kaçmıyor. FATURAYI KİM ÖDEYECEK? Seçim zaferi kazanıldığında fotoğraf karesine girebilmek için adeta birbirini ezen parti kadroları, son iki seçimdeki başarısızlık sonrası ortalarda görünmemeye özen gösteriyor. Şu ana kadar ne il ne de ilçelerde hiçbir yönetici bırakın istifa etmeyi, özeleştiri yapmaktan dahi imtina ediyor. SEÇMEN TEPKİLİ! AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, yerel seçim başarısızlığı sonrası partinin hem üst yönetim hem de il bazlı kadrolarında değişiklik yapılacağı sözü vermesine rağmen bugüne kadar AK Parti’de hiçbir değişimin yaşanmaması partili seçmen nezdinde tepkilere yol açıyor.
Çanakkale’de hem genel hem de yerel seçimde büyük başarısızlık yaşayan AK Parti’de hiçbir değişim yaşanmaması dikkat çekiyor.

2023 yılında yapılan genel seçimde 1 milletvekili kaybeden, 2024 yılındaki seçimlerde ise elindeki belediyelerin büyük çoğunluğunu kaptıran Çanakkale AK Parti’de aradan geçen onca zamana rağmen hiçbir değişimin yaşanmaması dikkat çekiyor.

Özellikle yerel seçimlerde Türkiye genelinde yaşanan seçim yenilgisi sonrası AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan sorumluluğu üstüne alıp özeleştiri yaparken, partinin Çanakkale teşkilatlarındaki yöneticilerin hiçbir şey olmamış gibi davranması gözlerden kaçmıyor.

FATURAYI KİM ÖDEYECEK?

Seçim zaferi kazanıldığında fotoğraf karesine girebilmek için adeta birbirini ezen parti kadroları, son iki seçimdeki başarısızlık sonrası ortalarda görünmemeye özen gösteriyor. Şu ana kadar ne il ne de ilçelerde hiçbir yönetici bırakın istifa etmeyi, özeleştiri yapmaktan dahi imtina ediyor.

SEÇMEN TEPKİLİ!

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, yerel seçim başarısızlığı sonrası partinin hem üst yönetim hem de il bazlı kadrolarında değişiklik yapılacağı sözü vermesine rağmen bugüne kadar AK Parti’de hiçbir değişimin yaşanmaması partili seçmen nezdinde tepkilere yol açıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkaleyorum.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.