Aday gösterilmeyen Kolçak veda etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aday gösterilmeyen Kolçak veda etti
Kongre öncesi adaylık için genel merkezde görüşmeye çağrılan isimler arasında yer verilmeyen AK Parti Gökçeada İlçe Başkanı Ümit Mahmut Kolçak sosyal medya hesabından veda mesajı yayımladı.

AK Parti Gökçeada İlçe Başkanlığı görevini büyük bir onurla yürüttüğünü, vatandaşların sorunlarını çözmek adına mücadeleden geri durmadığını kaydeden Kolçak, "Şunu herkesin bilmesini isterim ki, bu bir bitiş değil, yenilenme sürecindeki görev değişikliğidir" dedi.

Başkan Kolçak veda mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Değerli kamuoyuna..

15/11/2017 tarihinden bu yana Davamızın lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri , Grup Başkanvekilimiz Sn Bülent Turan , Milletvekilimiz Sn Jülide İskenderoğlu ve çok kıymetli İl Teşkilatımızın takdiri ile Ak Parti Gökçeada ilçe başkanlığı görevini büyük bir onurla yürüttüm...

Bu süreçte her zaman ulaşılabilir olmaya gayret ettim, vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek adına mücadeleden geri durmadım, hemşehrilerimizin gerek sevinçli günlerinde gerekse hüzünlü zamanlarında yanlarında bulunarak duygularına ortak oldum.

İl Başkanımız Sayın Naim Makas İl Kadın kolları Başkanımız Gülsüm Üstün İl Başkan yardımcılarımız ve Yönetim kurulumuz , kadın ve gençlik kollarımızın kıymetli başkanları ve üyeleri ile tam bir uyum içinde toplantı ve programlarımızı hiç aksatmadan icra ettik.

Özellikle Gökçeadamızın sorunları konusunda Kaymakamlarımız , Belediye Başkanımız , kıymetli muhtarlarımız ve adamızdaki STK'lar ile sürekli istişare içinde oldum. Tüm bunlardan önemlisi , görev süremiz boyunca hizmet anlamında hiçbir vatandaşımıza siyasi , dini , etnik kökene dair bir ayırım gözetmedim.  Allah'a şükür ki görev süremiz boyunca vicdanları rahatsız edecek , bize güvenen dostlarımızın başını öne eğecek bir kusurda bulunmadım.

Bu anlamda bu ulvi görevi yerine getirirken öncelikle destekleri ile bana her zaman güç veren canım aileme , kıymetli eşim ve çocuklarıma  çok teşekkür ediyorum, çoğu zaman özel hayatımdan  ödün verdiğim için bana haklarını helal etsinler. 

Ayrıca Ankara'da mazbatamı aldığım dakikadan itibaren desteklerini esirgemeyen kıymetli Grup Başkanvekilimiz Sn Bülent Turan ve Milletvekilimiz Sn Jülide İskenderoğluna , geçmiş dönem ve bu dönemki il başkanlarıma , sevgili ana kademe yönetim kurulu üyeleri , kadın ve gençlik kollarımızın kıymetli başkanları ve üyelerine , geçmiş dönem ve bu dönemki Meclis üyelerine ve partimize gönül vermiş tüm delege ve üyelerine, özellikle hiçbir siyasi ayırım yapmadan bizleri bağrına basan çok kıymetli Gökçeadalı hemşerilerimize  saygılarımı sunuyorum...

Şunu herkesin bilmesini isterim ki, bu bir bitiş değil, yenilenme sürecindeki görev değişikliğidir. Bu süreçte bayrağı teslim edeceğim yeni Başkanımızın her zaman yanında olacağımı ve dava adamı bilinciyle, partimin menfaati doğrultusunda hareket edeceğimi herkesin bilmesini istiyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Kalın sağlıcakla..."


Ezine Belediyesi'ne, GMKA'dan 413 bin TL'lik hibe desteğiÖnceki Haber

Ezine Belediyesi'ne, GMKA'dan 413 bin TL...

İYİ Parti’den Lapseki ve Çardak çıkarmasıSonraki Haber

İYİ Parti’den Lapseki ve Çardak çıkarmas...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!