AK Parti Kepez Belde Teşkilatı’ndan, Birol Arslan’a sert suçlamalar: “Hukuksuz ve kanunsuz işleri başkalarının üzerine çamur atarak örtmeye mi çalışıyor?”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Kepez Belde Teşkilatı’ndan, Birol Arslan’a sert suçlamalar: “Hukuksuz ve kanunsuz işleri başkalarının üzerine çamur atarak örtmeye mi çalışıyor?”
AK Parti Kepez Belde Teşkilatı’ndan yapılan açıklamada, CHP’li Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan’a, Halk Kafe ve karavan alanında vatandaşların tepkisine neden olan konteynerler üzerinden sert suçlamalar yöneltildi. Açıklamada, Başkan Arslan’ın göreve geldiği günden bu yana kanunları hiçe sayan bir anlayışla başkanlık görevini sürdürdüğü iddia edildi.

AK Parti Kepez Belde Teşkilatı’ndan yapılan açıklama şu şekilde:

“Günlerdir kamuoyunda gündemde olan Belediye Başkanı Birol Arslan'ın karavan alanına konteyner koyarak kullanması bizleri çok da şaşırtmadı. Göreve geldiği ilk günden beri kanunları ve yasaları hiçe sayarak kendi özgürlüklerinin Kepez’in özgürlükleri olduğunu zanneden bir anlayışla başkanlık görevini yürütmektedir. Karavan alanı olarak planlanan alanda Halk Kafede de olduğu gibi kıyı kenar çizgisi kanunu çiğneyerek alt yapısı dahi bulunan konteynerler kurmuştur. Daha önce de tespit ettiğimiz gibi kendi özgürlüklerinin Kepez'in özgürlüğü olduğunu düşündükleri tescillenmiştir. Fakat anlayamadığımız bir şey var. Eski belediye başkanlarının da burayı kullandıklarını iddia etmektedir. Birol Arslan yapmış olduğu hukuksuz ve kanunsuz işleri başkalarının üzerine çamur atarak örtmeye mi çalışıyor? Eğer elinde bir belge ve kanıt varsa kamuoyu ile paylaşmalıdır. Kaldı ki ne olursa olsun Birol Arslan'ın yapmış olduğu kanunsuzluğun ve hukuksuzluğun bir açıklaması olamaz.

İmar kanunlarını uygulamak belediyelerin göreviyken belediye başkanın bu kanunları bizzat kendisinin çiğnemesinin Kepez’deki düzenin bozulmasına sebebiyet vereceğini düşünüyoruz ve belediye başkanının bundan sonra görev süresi bitinceye kadar kanunlara ve yasalara her vatandaş gibi saygı duymasını bekliyoruz. Bir vatandaşın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne yapmış olduğu şikayetten sonra Birol Arslan kendi konteynerini gece yarısı apar topar kaldırmıştır. Fakat diğer iki belediye meclis üyesine ait olan konteynerler hala kullanılmaya devam etmektedir. Bu konuda Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nü yasaları uygulamaya davet ediyoruz.”
 

Anahtar Kelimeler:
Başkan Sepici: “Hepimizin ortak amacı, Biga’ya hizmet etmek”Önceki Haber

Başkan Sepici: “Hepimizin ortak amacı, B...

CHP'li Sarıbal, Yenice'de biber üreticilerinin sorunlarını dinlediSonraki Haber

CHP'li Sarıbal, Yenice'de biber üreticil...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!