AK Parti’den Nejat Önder’e tebrik mesajları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti’den Nejat Önder’e tebrik mesajları
CHP’den istifa ederek AK Parti saflarına katılan İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder’e AK Parti kurmaylarından tebrik mesajları geldi.

Bülent Turan (AK Parti Grup Başkanvekili / Çanakkale Milletvekili)

“AK Parti'nin sevdası millet, sermayesi değerleridir. 40 yıldır siyasetin içinde, 4 dönem CHP Merkez İlçe Başkanlığı ve CHP Çanakkale İl Başkanlığı yapan, İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder;  Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın rozetini takmasıyla AK Parti ailesine katıldı. Hayırlı olsun.”

Jülide İskenderoğlu (AK Parti Çanakkale Milletvekili)

“Çanakkalemizde yıllardır siyasetin içerisinde yer alan ve CHP’de birçok önemli görevi üstlenmiş olan İl Genel Meclisi Başkanı Sn. Nejat Önder, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın rozetini takmasıyla AK Parti ailemize katıldı. Hayırlı olsun.”

Naim Makas (AK Parti Çanakkale İl Başkanı)

"Aziz milletimizin medeniyet yolculuğunda ben de varım diyen, memleketinin değerlerini önceleyen ve milli hassasiyetini koruyarak duruşundan taviz vermeyen İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder Bey'i canı gönülden kutluyorum.

CHP üyeliğinden istifa ettikten sonra bağımsız olarak İl Genel Meclisi Başkanlığına aday olan ve duruşunu net bir şekilde ortaya koyan Sn. Önder'e AK Parti Grubu olarak destek vermiş olmaktan, partimiz adına duyduğumuz mutluluk ve vicdani rahatlığı ifade etmek istiyorum.

Bundan böyle bir AK Parti'li olarak siyasi hayatına devam edecek olan ve partimize katılımı bizzat Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleşen Nejat Beye görevinden başarılar diler, hayırlara vesile olmasını temenni ederim."
 

Anahtar Kelimeler:
CHP’de çanlar Ural için çalıyor!Önceki Haber

CHP’de çanlar Ural için çalıyor!

Pazarcı esnafından protesto: Tezgahlar boş kaldı!Sonraki Haber

Pazarcı esnafından protesto: Tezgahlar b...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!