AK Parti’den tam kadro Küçükkuyu çıkarması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti’den tam kadro Küçükkuyu çıkarması
AK Parti İl Başkanı Naim Makas, yönetim kurulu üyeleri ile ilçe ve belde başkanlarıyla Küçükkuyu’da bir araya geldi.

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro sahaya indi. Çanakkale’de bir dizi programlar düzenleyen Başkan Makas ve yönetimi, ilçe ve belde başkanlarıyla Küçükkuyu ’da bir araya geldi. 

Başkan Makas ve beraberindeki heyet, ilçe ve belde başkanları toplantısından sonra Ege’nin incisi Küçükkuyu beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret programı kapsamında Makas ve beraberindekiler, esnaf ziyaretleri, balık ürünleri kooperatifi, muhtarlar ve son olarak Küçükkuyu’da yapımı devam eden tünel şantiyesini ziyaret ettiler. 

Başkan Makas ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, “İlçe ve belde başkanlarımızla istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımız sonrasında teşkilatımız ve başkanlarımız ile birlikte Küçükkuyu esnafımızı ziyaret ettik. Akabinde Balık Ürünleri Kooperatifi’ni ziyaret ederek muhtarlarımızla bir araya geldik. Son durağımız özellikle yaz aylarında ulaşımda çok büyük sıkıntılar çektiğimiz, bittiğinde seyahat süresini yaklaşık 25 dakika kısaltacak olan Nusratlı rampaları oldu. Tünel şantiyesine gerçekleştirdiğimiz ziyarette, şantiyede görevli yönetici ve saha çalışanı kardeşlerimize selam verdik, inşaatı yerinde inceledik” ifadelerini kullandı.


 


Başkan Gökhan: “Deniz salyasından en erken 5 senede kurtulabiliriz”Önceki Haber

Başkan Gökhan: “Deniz salyasından en erk...

OPET’ten sektörde bir ilk daha: Kağıt slip dönemi sona eriyor, yerine fidanlar dikiliyorSonraki Haber

OPET’ten sektörde bir ilk daha: Kağıt sl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!