AK Parti'li Korkmaz'dan, CHP'li Pehlivan'a çok sert yanıt: "Siyasi partiler; iftiralar ve gerçeklerden uzak söylemlerle yönetilemez!"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti'li Korkmaz'dan, CHP'li Pehlivan'a çok sert yanıt: "Siyasi partiler; iftiralar ve gerçeklerden uzak söylemlerle yönetilemez!"
İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Korkmaz, partisinin İl Genel Meclis Üyesi Tülay Ömercioğlu’nu karantina kurallarını ihlal etmekle suçlayan CHP’li Güneş Pehlivan’a çok sert yanıt verdi. “İnsanları zan altına bırakan ve onlara iftira atmaya tevessül eden bu durum göstermektedir ki sizin ne teşkilatınızı ne de partinizi yönetmeye niyetiniz yoktur” sözleriyle Pehlivan’a yüklenen Korkmaz, CHP’nin siyaseten bittiğini öne sürdü.

İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Korkmaz, CHP’li Güneş Pehlivan’a cevap niteliğindeki açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

“CHP İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Güneş Pehlivan'ın, yapmış olduğu açıklama ve takındığı tutum ile CHP'nin içine düştüğü buhranı, bir karalama kampanyasıyla örtbas etmeye çalıştığını görmekteyiz.İnsanları zan altına bırakan ve onlara iftira atmaya tevessül eden bu durum göstermektedir ki sizin ne teşkilatınızı ne de partinizi yönetmeye niyetiniz yoktur.

“HEM HUKUKÇU KİMLİĞİ HEM DE GRUP BAŞKANVEKİLLİĞİ SORUMLULUĞUNA YAKIŞMAMIŞTIR”

CHP Grup Başkanvekili, ilgili yönetmeliği ve meclis oturumunun canlı yayınlandığı salona AK parti İl Genel Meclis Üyesi Tülay Hanım'ın hiç girmediğini atlamış olması, hem hukukçu kimliği hem de Grup Başkanvekilliği sorumluluğuna yakışmamıştır. 

İl Genel Meclisi Çalışma Yönetmeliği’nin 13. maddesine istinaden, oy kullanma hakkını kullanmak isteyen meclis üyesinin talebi üzerinden oluşturulmak istenen manipülasyonun, halkımızın nazarında karşılık bulmayacağı açıktır. 

“SİYASİ PARTİLER; İFTİRALAR VE GERÇEKLERDEN UZAK SÖYLEMLERLE YÖNETİLEMEZ”

Siyasi partiler, iftiralar ve gerçeklerden uzak söylemlerle yönetilemez. CHP'nin, bu vahim yönetim tarzı ile geldiği noktayı bir kez daha milletimizin takdirine bırakıyoruz. Ayrıca parti grubunuzdaki bir kişiyi zan altında bırakmamak için bu zamana kadar ifade etmesek de, yüksek ihtimalle kovid pozitif olduğu halde, salona oy kullanmaya getirdiğiniz meclis üyeniz yüzünden, şu an tüm İl Genel Meclisi üyelerinin hayatını tehlikeye atmış olmanız da kamuoyunun malumudur. Nitekim meclis seçiminin hemen akabinde 2, toplamda 3 CHP'li il genel meclisi üyesi kovid pozitif çıkmıştır. Ayrıca testleri pozitif çıkan il genel meclis üyesi arkadaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.

“KARALAMAKTAN BAŞKA SİYASET ÜRETEMEYEN SİZLERİN…”

Sırf bu durum bile, sizin siyasi menfaatler uğruna neleri feda edebileceğinize dair bir örnek hükmündedir. Karalamaktan başka siyaset üretemeyen sizlerin, AK Parti’yi menfaat partisi ilan edip AK Parti'yi keyfilikle, yasa tanımamazlıkla, üstün görmekle, ahlaksızlıkla, vicdansızlık ve hukuk tanımamazlıkla suçlaması, ancak ve ancak kendi aklınızı tarif etmenizdendir.

“CHP SİYASETEN BİTMİŞTİR”

Hepimiz görüyoruz ki; CHP siyaseten bitmiştir. Elinizde kalan sadece günlük polemik unsurlarıdır. Siyasal akıl sizlerin özeleştiri yapmanızı gerektirirken; sizler, yıllarını size adamış insanları ve onları sevenleri, karalamayla, ötekileştirmeyle ve AK Parti sempatizanı CHP’li dostlarımızı ifşa etme çabalarıyla geçirmeye devam ediyorsunuz. Kolay gelsin.”

Anahtar Kelimeler:
Cenk Tosun sezonu kapattı!Önceki Haber

Cenk Tosun sezonu kapattı!

Dev doğal gaz gemisi boğazdan geçtiSonraki Haber

Dev doğal gaz gemisi boğazdan geçti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!