AK Parti'li Üstün'den, CHP'li kadınların boş tencereli eylemine tepki: "Bıkmadınız emekçinin sırtından siyaset yapmaya!"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti'li Üstün'den, CHP'li kadınların boş tencereli eylemine tepki: "Bıkmadınız emekçinin sırtından siyaset yapmaya!"
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün, boş tencereli eylem yaparak ülke ekonomisini protesto eden CHP'li kadınlara tepki gösterdi. "Tencere tavası dolup taşanların ellerine tencere alıp eylem yapması trajikomik bir olaydır" diyen Üstün, eylemcileri emekçilerin sırtından siyaset yapmakla suçladı.

AK Parti'li Üstün, kişisel sosyal medya hesabından, "Laf ile değil, icraat ile çalışmaya devam!" başlığıyla yaptığı açıklamada söz konusu eyleme şu sözlerle tepki gösterdi:  

"Bıkmadınız emekçinin sırtından siyaset yapmaya! Tencere tavası dolup taşanların ellerine tencere alıp eylem yapması trajikomik bir olaydır. Koronavirüsün tüm dünyayı etkileyen bir salgın hastalık olduğunu göremeyen sizler, ne vakit ülke sevdalısı olacaksınız? Laf ile polemik yaratmayı ilgi çekmeyi hedeflemeyen partimiz, milletimize destek olacak birçok alanda destek paketleri yaptığı yatırımlar ve Türkiye'nin gücünü tüm dünyaya duyurarak verdiği direnişi icraat ile göstermektedir. Devletimiz her zaman olduğu gibi milletimize verdiği güçlü ekonomik desteklerle milletimizin yanındadır. Avrupa ölçeğinde birçok ülkeyi geride bırakarak tarımda sağladığımız büyüme oranıyla 2. sırayı elde ettik. Her zaman olduğu gibi bu süreçte de devletimiz çiftçinin yanında olmaya devam ediyor. Lakin çiftçi olmayan sizlerin çiftçinin halinden anlaması beklenemezdi.

Pandemi sürecince; İstikrar Kalkanı Paketi, Esnaf Destek Paketi, Kısa Çalışma Ödeneği, Temel İhtiyaç Desteği ile devletimiz her zaman vatandaşının yanında olduğunu göstermiştir. Hazine ve Maliye Bakanlığımızın açıkladığı verilere göre; 'Ekonomimiz üçüncü çeyrek için güçlü bir yükseliş mesajı verdi. Ağustos'a göre tüketici güven endeksi % 3,2 artarak % 82 oldu.'

Bunlara karşılık safi laf ile siyaset yapmaya çalışan CHP Kadın Kollarının eylemi polemik üretmekten başka bir durum değildir. Kendilerini çözüm odaklı siyasette görmek istiyoruz.

Kimse merak etmesin Türkiye, güçlü Türkiye olarak ve her geçen gün yaptığı yatırım ve projelerle yükselişe geçerek sapmadan yoluna devam ediyor."


 

Anahtar Kelimeler:
Vali Aktaş, balıkçılarla ağ çektiÖnceki Haber

Vali Aktaş, balıkçılarla ağ çekti

Meteoroloji'den Çanakkale için fırtına uyarısı: Hızı 90 kilometreye kadar çıkabilir!Sonraki Haber

Meteoroloji'den Çanakkale için fırtına u...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!