Anafartalar Zaferi kutlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anafartalar Zaferi kutlandı
10 Ağustos Anafartalar Zaferi'nin 105. yıl dönümü dolayısıyla Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı ev sahipliğinde Conkbayırı’nda tören düzenlendi.

Törene; Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Vali İlhami Aktaş, 2. Kolordu Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı, Birleşik Krallık Askeri Ateşesi Albay Piers Strudwick, Avustralya Askeri Ateşesi Albay Richard Campbell, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Eceabat Kaymakamı Hasan Ongu, Boğaz ve Garnizon Komutan Vekili Albay Cem Edip Avcı ve protokol üyeleri katıldı.

10 Ağustos Anafartalar Zaferi’nin 105. yıl dönümü töreni Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Vali İlhami Aktaş, 2. Kolordu Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı, Birleşik Krallık Askeri Ateşesi Albay Piers Strudwick, Avustralya Askeri Ateşesi Albay Richard Campbell ve Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir tarafından çelenk sunumuyla başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından törende şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dualar okunarak Conkbayırı’ndaki tören son buldu.

Anahtar Kelimeler:
Dardanel fabrikasında kapalı devre çalışma sistemi sona erdiÖnceki Haber

Dardanel fabrikasında kapalı devre çalış...

“Ben Binbaşı Ali Faik Bey” sergisi açıldıSonraki Haber

“Ben Binbaşı Ali Faik Bey” sergisi açıld...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!