'Atatürk' demeyi reddeden Kaftancıoğlu'na sahip çıkan Ural'a, Başkan Makas'tan tepki!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
'Atatürk' demeyi reddeden Kaftancıoğlu'na sahip çıkan Ural'a, Başkan Makas'tan tepki!
AK Parti İl Başkanı Naim Makas, kişisel gerekçelerle 'Atatürk' demeyi reddettiğini açıklayan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na destek veren CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural'a tepki gösterdi.

"Atatürk, Marksist militanlara geçit vermemiş, Y-CHP ise gerçek CHP'yi tasviye etmiştir. Üzülerek söylüyorum ki; CHP Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural da, Canan Kaftancıoğlu'nun yoldaşıdır" diyen Başkan Makas, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Canan Kaftancıoğlu'nun bilinçaltında Atatürk'e duymuş olduğu kin ve nefret, Atatürk'ün yerli ve milli düşüncelerinden kaynaklanmaktadır. Y-CHP'lilere, CHP'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün cevabını hatırlatıyoruz;

-"Komünist Partisi namı altında birleşerek, bir diktatörlük vücuda getirmişlerdir. Gayelerinde milli değildirler. Şahsi hürriyet ve müsavat tanımazlar. Halk hakimiyetine riayetleri yoktur. Dahilde ekseriyeti, cebir ve tazyik ile noktai nazarlarına itaate mecbur tutarlar; hariçte, propaganda ve ihtilal teşkilatı ile bütün dünya milletlerine, kendi prensiplerini teşmile çalışırlar"- (M.Kemal Atatürk- Medeni Bilgiler S.63)

Buradan da anlıyoruz ki; Atatürk, Marksist militanlara geçit vermemiş, Y-CHP ise gerçek CHP'yi tasviye etmiştir. Üzülerek söylüyorum ki; CHP Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural da, Canan Kaftancıoğlu'nun yoldaşıdır."

Anahtar Kelimeler:
Şahin Aygül: "Hiçbir Peygambere hakaret edilmesine izin vermeyiz"Önceki Haber

Şahin Aygül: "Hiçbir Peygambere hakaret...

Gelibolu'da korkutan yangın!Sonraki Haber

Gelibolu'da korkutan yangın!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!