Başkan Akkoyun mevsimlik işçileri unutmadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Akkoyun mevsimlik işçileri unutmadı
Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Yiğit Akkoyun, merkeze bağlı Kumkale köyünde çalışan ve yaşamlarını çadırlarda sürdüren mevsimlik işçileri ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

İl Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdikleri ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Akkoyun, “Kumkale köyünde mevsimlik işçi olarak çalışan ve çadırlarda yaşamak zorunda olan Anadolu’muzun öz evlatlarını ziyaret ettik. Sorunlarını dinledik. Elimizden geldiğince yardımlarda bulunduk. Programımıza görüntülü arayarak katılan Genel Başkanımız Sn. Ahmet Davutoğlu hocamıza teşekkür ederiz” dedi.

"İLK DEFA GELECEK PARTİSİ KAPIMIZI ÇALDI"

Başkan Akkoyun’un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren mevsimlik işçiler ise, “Geçimimizi sağlamak için Türkiye’nin farklı şehirlerinde mevsimlik işçi olarak çalışıyoruz. Gördüğünüz gibi çadırlarda yaşıyoruz. Ekmek parası için katlanmaktan başka çaremiz yok. 25 yıldır kapımızı çalan olmadı. İlk defa Gelecek Partisi bizi ziyaret etti. Kendilerine teşekkür ederiz” dediler.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da, Başkan Akkoyun’u görüntülü arayarak mevsimlik işçilerin sorunlarını bizzat dinledi.


 


Çanakkale Barosu’ndan Assos ve Yıldız Koyu açıklaması: “Acilen vazgeçin!”Önceki Haber

Çanakkale Barosu’ndan Assos ve Yıldız Ko...

Gökçeada’da bin 359 litre kaçak içki ele geçirildi!Sonraki Haber

Gökçeada’da bin 359 litre kaçak içki ele...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!