Başkan Erdoğan: “2021 yılında hedeflediğimiz çalışmaları hep birlikte başardık”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Erdoğan: “2021 yılında hedeflediğimiz çalışmaları hep birlikte başardık”
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, yeni yıl mesajında ilçedeki yatırımların hız kesmeden sürdüğünü, 2021’in projeler yılı olduğunu, 2022’de de gönül belediyeciliği ile birlikte sosyal ve hizmet belediyeciliğinin pekişmeye devam edeceğini vurguladı.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Erdoğan, yeni yıl kutlama mesajında "2022’nin başta global çapta etkisini gösteren sağlık problemlerinin sona erdiği, iyilik, ferah ve güzelliklerin etrafımızı kuşattığı, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekiştiği bir yıl olacağına inanıyorum” diyerek yeni yılın sağlık ve refah içinde geçmesini temenni etti.

Biga’daki çalışmaların hummalı şekilde devam ettiğini, yatırımların hız kesmeden sürdüğünü belirten Başkan Erdoğan, “Göreve geldiğimiz günden bu yana olduğu gibi 2021 yılında da bu toprakların güzel insanlarına, gelecek kuşaklarımıza iyi şeyler yapmak, ilçemizin eksikliklerini tamamlamak için gayret ettik ve etmeye devam ediyoruz. Ortak akıl, şeffaflık ve katılımcılık ilkeleriyle projelerden altyapı ve üst yapıya, imardan ulaşıma, çevreden kültüre, sosyal belediyecilikten sağlığa kadar geniş bir yelpazede yaptığımız çalışmalarla gönül gönüle Biga’mıza hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Tüm enerjimiz ve gücümüzle şehrimizdeki yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor ve meyvelerini hep birlikte sizlerle beraber topluyoruz” dedi.

Projelere değinen, gençlere yönelik sürprizlerin olduğunu söyleyen Başkan Erdoğan, “Dolu dolu geçen 2021 yılında hedeflediğimiz çalışmaları hep birlikte başardık. Adapark, Bigalı Mehmet Çavuş Belgeseli, Nilüfer Gölü, Mehmet Akif Ersoy Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, Kurtuluş Etkinlikleri, Konserler ve Güreşler, Toplu Konut Projesi, Şehit Teğmen Korhan Kuruçay Parkı, E-İmar ve Kent Rehberi çalışması, Eczacı Zübeyde Aydın Çocuk Gündüz Bakımevi, Şehitlik Sosyal Tesisleri, Güvercin Sevenler ve Yetiştiriciler Derneği, Radyo Amatörleri Derneği, Çavuşköy Kur’an Kursu binaları gibi onlarca projemizi hayata geçirirken, birçok projenin de ön çalışmalarını başlattık. Allah’ın izniyle Millet Bahçesi, Abdiağa Çağlayan Trekking Parkuru, Yeniceköy Kültür Sanat ve Bilgi Evi, Atlı Binicilik Tesisleri, Katlı Otopark’ın Dönüşümü, Sokak Hayvanları Bakım Rehabilitasyon ve Doğal Yaşam Merkezi, Kıbrıs Şehitleri Caddesi Prestij Projesi, Çiçeklidede Meydan ve Bayram Yeri Düzenlemeleri ve Muammer Aksoy Caddesi projelerimizi de tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Kültürel etkinliklerimizin artarak devam ettiği, gençlerimize yönelik sürprizlerimizin olacağı yeni yılda ise hummalı çalışmalarımız sürüyor. 2022’nin başta global çapta etkisini gösteren sağlık problemlerinin sona erdiği, iyilik, ferah ve güzelliklerin etrafımızı kuşattığı, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekiştiği bir yıl olacağına inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, şehrimizde görev yapan tüm kamu personelimizin ve mesai arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşlarımızın, esnafımızın, özel sektör çalışanlarımızın ve tüm Bigalı hemşehrilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum. Bu yeni yılda herkese, sağlık, huzur, mutluluk ve başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.


Bozcaada seferlerine fırtına engeliÖnceki Haber

Bozcaada seferlerine fırtına engeli

Turan ve İskenderoğlu’ndan ortak mesaj: “2022 yılı Türkiye’nin ve Çanakkale’nin yılı olacak”Sonraki Haber

Turan ve İskenderoğlu’ndan ortak mesaj:...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!