Başkan Erdoğan, küçük Beren’i kırmadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Erdoğan, küçük Beren’i kırmadı
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, SMA hastası Ahmet Alp’in en küçük gönüllüsü Beren Üstün’ün davetini geri çevirmeyerek çocukların 29 Ekim heyecanına ortak oldu. 

Biga’nın Kemer Köyü’nde yaşayan SMA Tip 1 hastası Ahmet Alp bebek için düzenlenen kampanyalarda en küçük gönüllü olarak annesiyle görev alan Diyarbakırlı Ekrem Ergün İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Beren Üstün, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ı telefonla arayarak okulda düzenleyecekleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programına davet etti. 

Ahmet Alp’in yardım toplama kampanyasında tanıştıkları Beren Üstün’ü kırmayan Başkan Erdoğan, programa katılarak Diyarbakırlı Ekrem Ergün İlkokulu Müdürü Recep Topal, öğretmenler ve aileler ile birlikte öğrencilerin gösterisini izledi.

Başkan Erdoğan, “Ahmet Alp yavrumuzun kampanyası sürecinde tanıştığımız, Ahmet Alp’in en küçük gönüllüsü Beren kızımızın daveti üzerine Diyarbakırlı Ekrem Ergün İlkokulu’nda düzenlenen  Cumhuriyet Bayramı etkinliğine katıldık. Çocuklarımızın coşkusu ve heyecanına ortak olduk. Beren kızımıza, Okul Müdürümüze, öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


 


Rektör Murat’tan, Başkan Oruçoğlu’na ziyaretÖnceki Haber

Rektör Murat’tan, Başkan Oruçoğlu’na ziy...

Kablo hırsızlığını meslek edinmişler!Sonraki Haber

Kablo hırsızlığını meslek edinmişler!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!