Başkan Gökhan'a bir tepki de MHP'li Yıldırım'dan!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Gökhan'a bir tepki de MHP'li Yıldırım'dan!
MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, belediye meclis toplantısında Sosyal Konutlar meselesi tartışıldığı sırada AK Parti'li Esra Yüksel'in sık sık sözünü keserek konuşmasını engellemeye çalıştığı gerekçesiyle Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a tepki gösterdi.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı, hoşuna gitmeyen konular açıldığında tahammülsüz ve nezaketsiz davranışlar sergilemekle suçlayan MHP'li Yıldırım, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Çanakkale Belediyesi Kasım ayı toplantısında Belediye Başkanı Ülgür Gökhan bizleri yine  şaşırtmamıştır. Encümen hanımefendinin sözlerini defaten kesmek ve konuşmasına müdahaleler etmek suretiyle nezaketsiz davranışlar sergilemiştir. 

Bakıldığında bu ve benzeri hadiseler Belediye Meclis toplantılarında ara ara yaşanmakta, Başkanın hoşuna gitmeyen konular açıldığında da bir anda tahammülsüzlük hat safhaya çıkıp, hemen konuyu kapatmaya yönelik üzücü hareketler meydana çıkmaktadır.

İzmir depremin etkilerini yaşadığımız şu zor günlerde, çözümsüzlüğe mahkum edilen Sosyal Konutlar halkının risklerini, ihtiyaçlarını ve çözümlerini konuşmamız ve hızlıca harekete geçmemiz gereken dönemde konunun açılmasından bile rahatsızlık duyulduğunun böyle açıkça ortaya çıkışı çok üzücüdür.

İncelendiğinde üç bin civarı insanımızın yaşadığı alanı, yıllardır çözümsüzlüğe mahkum eden, sanal projeler ile oyalayarak zaman ve umut tüccarlığı yapan zihniyet,  konuyu hiçbir zaman sahiplenme tarafında olmamıştır. Tabii ki konuyu sahiplenmeyenlerin çözüm odaklı yaklaşması da beklenmemektedir.

Belediye Başkanının eleştiriye ve istişare ye açık olması tavsiyemizdir. Umarız ki iş işten geçmeden harekete geçilir ve afetler, üzücü hadiseler meydana gelmeden, riskin yüksek olduğu alan için neticeye ulaşılacak olan çalışmalar tez zamanda başlatılır.

Aksi halde, çözümsüzlük neticesinde canlarımızın yanacağı, derinden üzüleceğimiz çok açık görünmektedir."

Anahtar Kelimeler:
Sanayi esnafının acı kaybı!Önceki Haber

Sanayi esnafının acı kaybı!

Turan'dan Kılıçdaroğlu'na Joe Biden sitemi!Sonraki Haber

Turan'dan Kılıçdaroğlu'na Joe Biden site...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!