Başkan Gökhan'dan yerinde incelemeler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Gökhan'dan yerinde incelemeler
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen proje ve yatırımları yerinde incelemek amacı ile gerçekleştirdiği teknik inceleme gezilerine devam ediyor.

Başkan Gökhan, bugün Teknik Hizmetler Kampüsünü ziyaret ederek, teknik birimlerin tek çatı altında toplanacağı hizmet binasında teknik ekip eşliğinde incelemelerde bulundu. 22 bin 380 metrekarelik bir alan içerisinde Makine İkmal İdari Binası, Depolar, Temizlik İşleri İdari Binası, ÇAKAB, Kademe Binası, Yıkama Alanları ve Araç parkları yer alacak olan Teknik Hizmetler Kampüsü binasının kaba inşaat çalışmaları sona ererken, ince imalatlar da büyük oranda tamamlandı.

Teknik inceleme gezisi kapsamında Başkan Gökhan'ın bir sonraki durağı ise Sabit Film Entegreli Aktif Çamur Sistemi (IFAS) tasarımı olarak bu kapasitede Türkiye'de bir ilk olan Güzelyalı-Dardanos Atıksu Arıtma Tesisi oldu. Kısa süre önce işletmeye alınan tesisi teknik ekip eşliğinde gezen Başkan Gökhan, buradaki faaliyetlere ilişkin bilgi aldı.

Anahtar Kelimeler:
Özgürlük Parkı ve Güzelyalı Halk Plajında salgın hastalık önlemleriÖnceki Haber

Özgürlük Parkı ve Güzelyalı Halk Plajınd...

Ali Tuğrul Yıldırım: "HDP kapatılmalı, CHP sandığa gömülmelidir"Sonraki Haber

Ali Tuğrul Yıldırım: "HDP kapatılmalı, C...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!