Başkan Makas, Çanakkale Belediyesi’ndeki ‘yolsuzluk’ iddialarını sordu: “Sayın Gökhan rahat uyuyabilecek mi?”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Makas, Çanakkale Belediyesi’ndeki ‘yolsuzluk’ iddialarını sordu: “Sayın Gökhan rahat uyuyabilecek mi?”
AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, Çanakkale Belediyesi İnsan Kaynakları personeli M.Y’nin, emekli olan belediye personellerini çalışıyor gibi göstererek maaşlarını zimmetine geçirdiği iddialarını Çanakkale Belediyesi’ne sordu.

Başkan Makas, Çanakkale Belediyesi’ndeki zimmet yolsuzluğu iddialarına ilişkin, “Çanakkale Belediyesi ve Zimmet İddiaları!” başlığıyla yaptığı yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Çanakkale'nin hakkı olan Belediye kasasındaki paranın, bir personel tarafından zimmetine geçirilmesi iddiası kamuoyunu derinden sarsmıştır.

Hiçbir açıklamasını göremediğimiz CHP'li Belediye Başkanı Sn. Gökhan'a soruyoruz:

Eğer İddialar Doğruysa, Zimmete Geçirilen Paralarla;

-Kaderine terk ettiğiniz sosyal konutlar sakinlerinden kaç tanesinin evini yenilemesine katkıda bulunur ve can güvenliğini sağlamış olurdunuz?

-Açlıktan birbirine saldıran hayvanların telef olduğu, bekçisi/veterineri bile bulunmayan hayvan barınağındaki sokak hayvanlarından kaç tanesi can çekişerek ölmezdi?!

-Suya ve ulaşıma yapılan zamların aksine bu hizmetlere hangi oranda indirim yapabilirdiniz?

-Mezarlıklara yapılan zammı çok gören vatandaşa "ölmeyin o zaman kardeşim" diyebilen Belediye Başkanı olarak, dar gelirli kaç aileye ücretsiz mezarlık tahsis edebilirdiniz?

Eğer bu iddialar doğruysa, Sn. Gökhan acaba bu soruların cevabını düşündüğünde rahat uyuyabilecek mi, bunu değerli kamuoyunun takdirine bırakıyor ve Çanakkale halkının konuyla alakalı olarak acilen bilgilendirilmesi gerektiğini kendilerine hatırlatmak istiyoruz.”


Başkan Koçer, yönetimiyle ilk toplantısını yaptıÖnceki Haber

Başkan Koçer, yönetimiyle ilk toplantısı...

Abdullah Deniz: “Çanakkale domatesinin coğrafi işaret tescilini alacağız”Sonraki Haber

Abdullah Deniz: “Çanakkale domatesinin c...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!