Başkan Makas'a sanayi esnafından teşekkür ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Makas'a sanayi esnafından teşekkür ziyareti
Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Sezai Kahraman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İl Başkanı Naim Makas'ı ziyaret ederek, Küçük Sanayi Sitesi'nin yer değişikliği projesinin AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'ın devreye girmesiyle,  Çevre ve Şehircilik Bakanlığından aldığı destek planıyla hayata geçirilmesinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Sezai Kahraman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İl Başkanı Naim Makas'ı ziyaret etti.

Kahraman ve yönetimi, Çanakakle'de akıbeti uzun yıllardır tartışma konusu olan Küçük Sanayi Sitesi'nin yer değişikliği projesinin AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'ın devreye girmesiyle, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından aldığı destek planıyla hayata geçirilmesinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Makas, "AK Parti Grup Başkanvekilimiz ve Çanakkale Milletvekilimiz Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu başta olmak üzere parti olarak Çanakkalemiz için gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Toprak Koruma Kurulu'nun onayladığı yeni sanayi alanı projesinin içerisinde bulunacak iş yerleriyle 8 bin kişiye istihdam sağlanacak. Vekillerimiz, projenin kısa sürede tamamlanması konusunda Bakanlıklarımızla yaptığı görüşmelere hızla devam ediyor. Vekillerimiz ile birlikte Çanakkalemiz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Huzurun başkenti Çanakkalemiz, artık adını sanayisi ve devasa projelerin hayata geçirilmesiyle de duyuracak" dedi.


 

Anahtar Kelimeler:
Erdoğan sokağa çıkma kısıtlamasını iptal etti, Erkek'ten tepki geldi: "Birbirinden haberleri yok"Önceki Haber

Erdoğan sokağa çıkma kısıtlamasını iptal...

Güzelyalı Halk Plajı sahilinde anlamlı etkinlikSonraki Haber

Güzelyalı Halk Plajı sahilinde anlamlı e...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!