Başkan Öz: "Emeğin sömürülmediği bir dünya diliyorum"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Öz: "Emeğin sömürülmediği bir dünya diliyorum"
Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, Çan Belediyesi’nin emeğe değer verdiğini, ülkeyi yarınlara emeğin taşıyacağını belirterek, "Emeğin sömürülmediği bir dünya diliyorum" dedi.

"ÇAN BELEDİYESİ EMEĞİN YANINDADIR" 

Çan Belediyesi’nin işçinin yanında olduğunu aktaran Başkan Öz, “Emeğin, işçinin yanında olduğumuzu görevdeki birinci yılımızı doldurmadan sözde değil somut çabalarla gösterdik. Sendikal faaliyetlerin yanında olduk. İşçilerimizin durumlarını daha da iyileştirdik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da işçilerimizin yanındayız. Çan Belediyesi olarak emekçilerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları için elimizden gelen çabayı göstermeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.  

"BİZİ YARINLARA EMEK TAŞIYACAKTIR"

Koronavirüse dikkat çeken Başkan Öz, şunları aktardı: “Hem ülke, hem dünya olarak sıkıntılı günlerden geçiyoruz. Bu süreçte emekçiler gelir kaybı, iş kaybı ile karşı karşıya. Üretimin birçok sektörde gerilemesi hatta durması bu bayramı maalesef buruk kutlamamıza sebep olmuştur. Lakin hiçbir durum; 1 Mayıs’ı, dayanışmayı, emeği gölgede bırakamaz. Çünkü emek en yüce değerdir. Bizi yarınlara emek taşıyacaktır. Çan’ımız ve ülkemiz daha iyiye eriştiğinde ortaya çıkan eserin harcı alın teri, mimarı emekçiler olacaktır.”

"EMEĞİN SÖMÜRÜLMEDİĞİ BİR DÜNYA DİLİYORUM"

1 Mayıs ile ilgili temennilerini de aktaran Çan Belediye Başkanı Bülent Öz şu ifadelere yer verdi: “İnsanca, güvence içinde, sözleşmeli, köleciliği reddeden, hakların gasp edilmediği, sendikal hayatın daha da özgürleştiği, baskının ve zulmün olmadığı,  emeğe saldırının yaşanmadığı, sömürüsüz ve demokratik bir Türkiye diliyorum. İşçilerimizi, ülkemizin ve dünyanın her yanında omuz omuza olan emekçilerimizi, haklarının peşinden koşan ve alın teriyle geçimlerini sağlayan çalışanlarımızı saygıyla selamlıyorum. Tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.” 
 

Anahtar Kelimeler:
Selçuk İnan'dan yıllar sonra gelen itiraf: "Çanakkale'de oynarken 18 Mart Üniversitesi'ne gitmeye çalıştım ama..."Önceki Haber

Selçuk İnan'dan yıllar sonra gelen itira...

Baro Başkanı Şarlan: "Avukatlar emeğin safındadır"Sonraki Haber

Baro Başkanı Şarlan: "Avukatlar emeğin s...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!