Başkan Öz, görme engelli vatandaşlara Braille Alfabesi ile mektup yazdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Öz, görme engelli vatandaşlara Braille Alfabesi ile mektup yazdı
Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Görme Engelliler Haftası dolayısıyla, ilçedeki görme engelli vatandaşları ziyaret edip, hem Braille Alfabesi ile yazdığı kutlama mesajını hem de hediyelerini takdim etti.

"'Engelleri birlikte aşalım' diyerek Görme Engelliler Haftası sebebiyle farkındalık yaratmak için görme engelli vatandaşlarımızı ziyaret ettik ve onlara hediyeler sunduk" diyen Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, söz konusu ziyaretlerine ilişkin 'Görmezden Gelmiyoruz' başlığıyla yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Çok değil, 10 dakika... Rengarenk mucizeleri, seyredilesi güzelliği ile bu yaşanılası dünyayı karanlık bir bakış açısıyla izlediğinizi...

"Engelleri birlikte aşalım" diyerek görme engelliler haftası sebebiyle farkındalık yaratmak için görme engelli vatandaşlarımızı ziyaret ettik ve onlara hediyeler sunduk.

Fark yaratan belediyecilik anlayışımız ile görme engeli vatandaşlarımızın yaşama katılımları ve unutulmamaları için bembeyaz bir sayfa açmaya azimliyiz.

Görme engelli vatandaşlarımızın iletişim dili Braille Alfabesi ile duygu ve düşüncelerimizi ifade eden kutlama mesajımızı kendilerine ilettik.

'Görmezden gelmiyor' ve dünya gözü açık olan kıymetlilerimizi seviyoruz..."
 


Mevlüt Oruçoğlu: "Göreve geldiğimiz günden beri bu anı bekliyorduk"Önceki Haber

Mevlüt Oruçoğlu: "Göreve geldiğimiz günd...

Limak Enerji'den tasarruf yöntemleriSonraki Haber

Limak Enerji'den tasarruf yöntemleri

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!