Başkan Öz, Karakoca köyü girişindeki yol sorununu çözdü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Öz, Karakoca köyü girişindeki yol sorununu çözdü
Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Karakoca köyü girişinde maddi hasarlı bir kazanın meydana gelmesine neden olan çukur bölgenin, Çan Belediyesi'nin sorumluluk alanında olmamasına rağmen, belediyeye bağlı Fen İşleri ekiplerince asfaltlandığını ve sorunun çözüme kavuşturulduğunu açıkladı.

Sosyal medyadan söz konusu çalışmaya ilişkin açıklamalarda bulunan Çan Belediye Başkanı Bülent Öz şunları kaydetti:

"Haber kaynağı belli olan ve sosyal medyada yapılan paylaşıma göre, Karakoca Köyü girişinde çukur bölgenin, bir vatandaşımızın aracına maddi hasar verdiği, olası bir yaralanma olayından son anda kurtulduğu görülmüştür.

İl Genel Meclis Üyemiz Sayın Erdal Güler de yol sorununu 2 ay öncesinde ilgili kurumunda dile getirdiğini ifade etmiştir.

Bu önemli olay sonrası aciliyet gerektiren bir durum hasıl olmuş ve atlatılan kaza sonrası bilgilendirilmemizin ardından, İl Genel Meclis Üyemiz ve Karakoca Muhtarımız Enver Keçili ile istişare halinde çözüm için gerekli çalışma yapılmıştır.

Sosyal medyaya yansıyan ve mağdur olan vatandaşımızın durumuna kayıtsız kalamayarak ilgili bölgenin asfalta dönüştürülmesi çalışması Fen İşlerimize bağlı ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilmiştir.

Her ne kadar sorumluluk ve görev alanı/sınırı belediyemize ait olmasa da vatandaşımızın mağduriyetini, sorumluluk bilinci duygusu ile özdeşleştirerek gereğini yapmış bulunmaktayız.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Anahtar Kelimeler:
Başkan Yüksel: "Akçin Çayı ıslah çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor"Önceki Haber

Başkan Yüksel: "Akçin Çayı ıslah çalışma...

CHP'li Ceylan'dan esnafa nakdi yardım çağrısıSonraki Haber

CHP'li Ceylan'dan esnafa nakdi yardım ça...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!