Başkan Öz: “Karla mücadelemiz başarıyla tamamlandı”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Öz: “Karla mücadelemiz başarıyla tamamlandı”
Çan Belediyesi ekipleri günün ilk ışıklarına kadar sürdürdükleri mücadele neticesinde, yoğun kar yağışıyla mücadele sürecini başarıyla tamamladı. İlçedeki ana arterlere ulaşımın rahatlıkla sağlandığını kaydeden Belediye Başkanı Bülent Öz, ara sokakların da yüzde 90 seviyesinde açıldığını belirtti.

“Personelimiz sabahlara kadar mücadelesini sürdürdü. Ana ve ara yollarımızın açık kalması için çalışmalarımız başarıyla tamamlandı” diyen Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, söz konusu çalışmalara ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“İlçemizde yaşanan yoğun kar yağışının öncesi, anında müdahale süreci ve sonrasında personelimiz çalışmalarını başarıyla icra etti. Ekiplerimiz ile birlikte devamlı iletişim sağlayarak önceliğimiz olan ana arterlerin açılması, temizlenmesi ve trafik akışını sağlamaya yönelik çalışmaları da gerçekleştirdik.

Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için kepçelerimiz ve araçlarımız ile ihtiyaç duyulan ana arterler ve sokaklara destek ekiplerini yollayarak yol açma temizleme çalışmalarına gündüz, gece ve sabahlara kadar devam ettik.

Şu anda ana arterlere ulaşım rahatlıkla sağlanmak ile birlikte ara sokakların yüzde 90 bölümü açılmış bulunmaktadır.

Üstün gayretleriyle ve emekleriyle 7/24 çalışmalarını sürdüren ekiplerimize teşekkür ediyorum.”


 

Anahtar Kelimeler:
Vali Aktaş, koronavirüs aşısı olduÖnceki Haber

Vali Aktaş, koronavirüs aşısı oldu

Başkan Erdoğan’dan Regaip Kandili ziyaretleriSonraki Haber

Başkan Erdoğan’dan Regaip Kandili ziyare...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!