Başkan Öz: "Vatandaşlarımız için ekonomik tedbirler alarak yanlarında olmaya çalışıyoruz"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Öz: "Vatandaşlarımız için ekonomik tedbirler alarak yanlarında olmaya çalışıyoruz"
Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik güçlükler yaşayan vatandaşları mağdur etmemek adına aldıkları yeni tedbirleri açıkladı.

Çan Belediyesi olarak, koronavrüsle mücadele sürecinde konomik anlamda sıkıntılar yaşadıklarını kaydeden Belediye Başkanı Bülent Öz, "Bu sebeple hemşehrilerimiz için tedbirler alarak bu zor günlerde bir nebze de olsa yanlarında olmaya çalışıyoruz" dedi.

KONUT VE İŞ YERİ SU FATURASI ÖDEMELERİNE 3 AY ERTELEME

Daha önce kurmuş oldukları hizmet ekibiyle sokağa çıkamayan vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması, gönüllerin destekleriyle imkânı olmayan vatandaşların desteklenmesi, su faturası borcu olan yurttaşlar için su kesintisine gidilmemesi, mülkiyeti belediyeye ait kapanan iş yerlerinden belirtilen takvimlerde kira alınmaması gibi uygulamalar için kararlar aldıklarını hatırlatan Başkan Öz, "Şimdi ise, konut ve iş yerlerine ait su abonelerimizden Nisan - Mayıs - Haziran aylarına ait su faturaları ödemelerini gecikme faizi uygulamaksızın 3 ay erteleme kararını almış bulunuyoruz. Konut ve iş yerleri için Nisan ayına ait su faturalarını Temmuz ayının son günü, Mayıs ayı su faturalarını Ağustos ayının son günü, Haziran ayı su faturalarını Eylül ayı son günü ödeyebileceklerdir" diye konuştu.

"AKILLI SU SAYAÇLARINA AVANS KREDİ YÜKLÜYOR, ÖDEMELERİ 3 AY SONRA ALIYORUZ"

Akıllı Su Sayacı kullanan aboneler için, önceki dönemler tüketim kapasiteleri dahilinde avans kredi yüklemesi yapılacağını duyuran Başkan Öz, "Akıllı Su Sayacı kullanan abonelerimiz, Nisan ayı avans kredi yüklemesini Temmuz ayının son günü, Mayıs ayı avans kredi yüklemesini Ağustos ayının son günü, Haziran ayı avans kredi yüklemesini de Eylül ayının son gününde ödeyeceklerdir" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Bülent Turan, Kemal Kılıçdaroğlu'nu ti'ye aldı: "Bu adama da yazık"Önceki Haber

Bülent Turan, Kemal Kılıçdaroğlu'nu ti'y...

Çanakkale'de karantinada tutulan 150 kişi tahliye edildiSonraki Haber

Çanakkale'de karantinada tutulan 150 kiş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!