Başkan Öz: "Yerel yönetim anlayışımızın temelinde 'çevre' vardır"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Öz: "Yerel yönetim anlayışımızın temelinde 'çevre' vardır"
Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hayata geçirdikleri her projede çevreyi ön planda tuttuklarının altını çizen Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"5 Haziran Dünya Çevre Günümüz kutlu olsun. Çan’da hayata geçirdiğimiz her projede çevreyi ön planda tutuyor, Çan’ın değişim ve dönüşümünde çevreyi ve ekolojik dengeyi koruyoruz. Çünkü yerel yönetim anlayışımızın temelinde 'çevre' vardır. Çan’ın yeşiline yeşil katmak, betona yenik düşmemesini sağlamak için gayret içindeyiz. Çan’ın çocukları ve gelecek nesli, bozulmamış bir kent dokusuna sahip olsun, yemyeşil bir Çan’da yaşasın diye uğraşıyoruz. Çünkü çevreyi tüketmek demek, gelecekte çok büyük sorunlar üretmek demektir. Doğal kaynakların tüketilmesi beraberinde küresel ısınma, iklim değişikliği, kuraklık ve açlık sorunlarını getirmektedir. Çevre yoksa gelecek yoktur, sorun vardır. İnsan ve insanlık demek, çevre demektir. 

"ÇEVRE TEMALI YARIŞMALAR DÜZENLİYORUZ"

Bu sebeple Çan Belediyesi olarak çevre ve değerlerini gündemde tutuyoruz. Bu vesileyle Çevre günü ve haftasını fırsat bilerek çeşitli yarışmalar düzenledik. 'En Güzel Balkon ve Bahçe Yarışması'yla ödüller takdim edeceğiz. Çocuklara yönelik 'Atıklardan Kahraman' isminde bir yarışma başlattık. 'En Güzel Doğa Fotoğrafı Yarışması' ile Çan’ın güzelliklerine dikkat çekmek istiyoruz. Bu duygularla başta Çanlı hemşehrilerim olmak üzere tüm halkımızın Dünya Çevre Günü’nü kutluyor, daha temiz bir dünyada mutlu ve sağlıklı bir hayat geçirmelerini temenni ediyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum."

Anahtar Kelimeler:
Bülent Turan: "Çanakkale'de yenilenmeyen kamu kurumu, okul, hastane kalmadı"Önceki Haber

Bülent Turan: "Çanakkale'de yenilenmeyen...

Mehmet Özel: "Milliyetçi Hareket kumpas kurmaz, kurulan oyunları bozar"Sonraki Haber

Mehmet Özel: "Milliyetçi Hareket kumpas...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!