Başkan Öz'ün bayram mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Öz'ün bayram mesajı
Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Öz bayram mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Tüm yurtta ve İslam aleminde olduğu gibi, Çan’da da, birlik ve beraberliğimizin, karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün pekiştiği, yardımlaşmanın ve paylaşmanın çoğaldığı Kurban Bayramına ulaşmanın sevinci içindeyiz.

Malumdur ki yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel günlerindeyiz. Dilerim ki bu günleri dolu dolu yaşarız. Güzel Çan’da bayramı doya doya yaşarız. Sevindiğimiz kadar da sevindiririz. Dargınlıkları bitirir, küslükleri sona erdiririz. Kurban Bayramını huzur, güven ve mutluluk içinde geçiririz. Kurban Bayramında, yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak darda olanlarla, muhtaç, yoksul, yetim ve kimsesizlere yapacağınız yardımların yanı sıra, tedaviye muhtaç durumdaki vatandaşlarımızın hatırlanması ile bu bayramı daha da güzelleştiririz.

Çan Belediyesi olarak Kurban Bayramında da çalışmalarımızı devam ettirecek, mutlu bir bayram geçirmeniz için elimizden geleni yapacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, fedakârlıkla yerine getireceğiniz Kurban ibadetlerimizin kabulünü dilerim. Çanlı hemşerilerim başta olmak üzere milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramınızı en içten duygularımla kutlar, sağlık, huzur ve mutluluk içinde, ailenizle birlikte bir bayram daha geçirmenizi diler, sevgi ve saygılarımı sunarım."


Eti Bakır temsilcilerinden, Semizoğlu'na ziyaretÖnceki Haber

Eti Bakır temsilcilerinden, Semizoğlu'na...

Belediyeden Ali Sürücü'ye vedaSonraki Haber

Belediyeden Ali Sürücü'ye veda

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!