Başkan Öz'ün Kabotaj Bayramı mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Öz'ün Kabotaj Bayramı mesajı
Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “Denizlerimizi koruyalım, denizciliğimizi geliştirelim” dedi.

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı kutlayarak şu açıklamada bulundu; “Denizlerimize sahip çıkma bilincini insanımıza aşılaması ve denizciliğimizin kalkınması adına önemli bir mihenk noktası olan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramımız kutlu olsun.”

"Bizler denizcilikte köklü tarihi olan bir milletiz" diyen Başkan Öz, “Denizlerimiz, büyük fedakarlık ve özverilerle bizim olmuş, bu kanunla denizlerimizde özgürlük sağlanmıştır. Uluslararası saygınlığımızın temelinde bu kanunun özel bir yeri vardır. Yapmamız gerekense denizciliğimizi geliştirmek, denizlerimizi korumak, sonraki nesillere aktarabilmektir” dedi.

Açıklamasına devam eden Başkan Öz, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'Denizciliği, Türk’ün büyük milli ülküsü olarak benimsemeli ve az zamanda başarmalıyız' sözünden yola çıkarak sürekli çaba harcamamız gerektiğini de aklımızdan çıkarmamalıyız. Bu duygularla, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Denizcilik camiasının ve halkımızın Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı kutluyor, saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Çanakkale Barosu: "Tüm meslektaşlarımızı Büyük Savunma Mitingi'ne bekliyoruz"Önceki Haber

Çanakkale Barosu: "Tüm meslektaşlarımızı...

Başkan Çetin ile minibüsçüler arasında 'sömürgeci' polemiği!Sonraki Haber

Başkan Çetin ile minibüsçüler arasında '...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!