Başkan Öz’ün, Tıp Bayramı mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Öz’ün, Tıp Bayramı mesajı
Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, “14 Mart Tıp Bayramı” dolayısıyla üstün gayretle, gece gündüz demeden var gücüyle çalışan emekçi sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı.

Başkan Bülent Öz, Tıp Bayramı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Dünya ve ülke olarak Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında zorlu bir sınav veriyoruz. Bu mücadelede özverili çalışmalarıyla mücadelenin ön saflarında olan tüm sağlık çalışanlarına ne kadar teşekkür etsek azdır.

Sağlık kahramanlarımız böylesine özverili gayretle mücadele etmeseydiler, hiç şüphesiz ki yaşamını yitirenlerin sayısı çok daha fazla olacaktı.

Her koşulda ve şartta canı siper bir şekilde çalışan sağlık çalışanlarımızın omzundaki yükü biraz hafifletme adına lütfen maske, mesafe ve hijyen kurallara uymalıyız ve kendi tedbirlerimizi alarak kahramanca görev yapan sağlık çalışanlarımıza yardımcı olmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, görevleri başında hayatlarını kaybeden kahraman sağlık çalışanlarımızı rahmetle ve minnetle anıyor, ülkemizin dört bir yanında fedakarca hizmet eden tüm sağlık çalışanlarımızın ‘14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum.”


 

Anahtar Kelimeler:
Biga Belediyesi Toplu Konutlarında kuralar çekildiÖnceki Haber

Biga Belediyesi Toplu Konutlarında kural...

Bayramiç'te bahar hazırlığıSonraki Haber

Bayramiç'te bahar hazırlığı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!