Başkan Sepici: “Hepimizin ortak amacı, Biga’ya hizmet etmek”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Sepici: “Hepimizin ortak amacı, Biga’ya hizmet etmek”
AK Parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz 19 Eylül’de gerçekleştirilen 7. Olağan Biga İlçe Kongresi sonrasında çalışmalarına hız kesmeden başladı.

Her ziyaretinde İstişare ederek çalışmaların yapılması gerektiğini vurgulayan Başkan Sepici ve ekibi ziyaret turuna Biga Kaymakamı Mustafa Can'ı ziyaret ederek başladı. Ardından Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Biga İlçe Jandarma Komutanı Ufuk Erikli, Biga İlçe Emniyet Müdürü Şafak Özkan, Biga Devlet Hastahanesi, Biga İlçe Sağlık Müdürlüğü, Biga İlçe Orman İşletme Müdürlüğü, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Biga İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Biga UEDAŞ İşletme Müdürlüğü, Biga Tapu Müdürlüğü, SGK, Vergi Dairesi Müdürlüğü, Milli Emlak Müdürlüğü, İŞKUR Müdürlüğü ve AKSA Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler.

AK Parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici ziyaretleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“7.Olağan İlçe Kongremizi gerçekleştirdikten sonra hız kesmeden Biga için hizmet etme görevinde bulunan kurumlarımızı ziyaret etmeye başladık. Kaymakamlığımızı, Belediye Başkanlarımızı ve diğer kurumlarımızı ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz ara vermeden devam edecek. Biz bu ziyaretlerimizde kurumlarımızın temsilcileri ile hem tanışmayı hem de düşüncelerini öğrenmeyi amaçlıyoruz. Bir çalışma gerçekleşmeden önce İstişare edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Burada hepimizin ortak amacı Bigaya hizmet etmek. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler vesilesiyle de kurumlarımız yaptığı çalışmaları ve yapmayı planladığı faaliyetler hakkında sohbet etme şansını elde ediyoruz. Biga için üstümüze düşen her türlü çalışmada olduğumuzu dile getiriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde kurumlarımızın değerli temsilcilerine misafirperverlikleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Başkan Sepici söz konusu ziyaretlerinde hem şahsını hem de ekibini tanıtarak, ekip ruhu ile Biga için önemli çalışmaları gerçekleştirmek adına çalıştıklarını dile getirdi.


 

Anahtar Kelimeler:
Çan Belediyesi Hayvan Barınağı için imzalar atıldıÖnceki Haber

Çan Belediyesi Hayvan Barınağı için imza...

AK Parti Kepez Belde Teşkilatı’ndan, Birol Arslan’a sert suçlamalar: “Hukuksuz ve kanunsuz işleri başkalarının üzerine çamur atarak örtmeye mi çalışıyor?”Sonraki Haber

AK Parti Kepez Belde Teşkilatı’ndan, Bir...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!