Başkan Ural'dan manidar paylaşım: "Eşek arılarına hiç sataşmayın, onlardan uzak durun"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Ural'dan manidar paylaşım: "Eşek arılarına hiç sataşmayın, onlardan uzak durun"
Son dönemde partisinin bazı İl Genel Meclis Üyeleriyle yaşadığı RES krizi ve sosyal medyada CHP'nin iktidar olmaması gerektiğini savunan bir paylaşımı beğenmesiyle gündeme gelen CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, hakkındaki eleştirilere karşı yine sosyal medya hesabından manidar bir paylaşımda bulundu.

Mezunu olduğu İstanbul Teknik Üniversitesi'nin logosundaki arı sembolüne atıfta bulunan Başkan Ural, hakkındaki eleştirilere cevap niteliğindeki paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bazı kelimeler ve logolar vardır insan hayatında kolay elde edilmez, bu logolara sahip olmak, taşımak, layık olmak, çalışkan, ilkeli ve onurlu insan olmayı gerektirir...

Arı doğada önemli bir üretkendir. Ancak aman ha karıştırmayın, hata yapmayın, eşek arılarına hiç sataşmayın, onlardan uzak durun, kendinizi iyi koruyun, sokarlar.
Onlar da arıdır, uçar ve ses çıkarırlar, ama bal üretmezler, asalaktırlar, yuvalarına çomak sokar, dokunur, rahatsız ederseniz hep birlikte saldırırlar, sokmaya çalışırlar. Çünkü siz asalak yaşamlarına çomak sokmuşsunuzdur...

Yavruları saldırgandır ama kolay pes ederler. Şerbetli su bile onları zararsız hale getirir. Çünkü öğle öğrenmişlerdir yaşamı, oradan beslenirler... Belkide yaşamın yeni kanunudur bu..."

Anahtar Kelimeler:
Çanakkale'de Millet İttifakı krizi: İYİ Parti'den CHP'ye salvolar!Önceki Haber

Çanakkale'de Millet İttifakı krizi: İYİ...

Gelibolu'da vatandaşlara bağışıklık testiSonraki Haber

Gelibolu'da vatandaşlara bağışıklık test...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!