Başkan Yüksel'den ince gönderme: "Görüyoruz ki yine magazinsiniz"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel'den ince gönderme: "Görüyoruz ki yine magazinsiniz"
Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Gelecek Partisi İl Başkanı Hüseyin Yıldırım'ın Çan'daki kumarhane baskınıyla gündeme gelmesinin ardından sosyal medya hesabından manidar iki paylaşımda bulundu.

Gelecek Partisi İl Başkanı Hüseyin Yıldırım'ın Çan'daki kumarhane baskınında yakalandığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Yıldırım'ın baskın esnasında kolunu kırdığı ve hakkında kumar oynamak suçundan işlem yapıldığı öne sürüldü. Olayın yerel ve ulusal basında yer bulmasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Yıldırım, iddiaları kesin bir dille reddetti.

BAŞKAN YÜKSEL'DEN İNCE GÖNDERME

Gelecek Partisi Çanakkale İl Yönetimi cephesinde bu gelişmeler yaşanırken, Ezine'nin AK Parti'li Belediye Başkanı Güray Yüksel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla isim vermeden Gelecek Partisi'ne gönderme yaptı.

Başkan Yüksel, "Geçmişte aynı çatı altında siyaset yaptığımız partinin duruşunu daha benimseyememiş arkadaşların virajları alamadığını duyuyoruz. Hatta sayın Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan için, konunun magazin kısmı ile ilgilendiğini belirtmişlerdi. Görüyoruz ki yine magazinsiniz" sözleriyle manidar bir paylaşımda bulundu.

Başkan Yüksel bir sonraki paylaşımında ise, "O kadar proje, o kadar emek ve uykusuz geçen onca gece bu kadar manşet olmadı" sözlerini sarf etti.

İşte o paylaşımlar:


KaleTalks, İbrahim Bodur’dan miras kalan değerler ışığında geleceğe ışık tutuyorÖnceki Haber

KaleTalks, İbrahim Bodur’dan miras kalan...

İlçe, belde ve köy minibüslerinin Çanakkale'ye giriş yasağı kalkıyorSonraki Haber

İlçe, belde ve köy minibüslerinin Çanakk...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!