Başkan Yüksel’den pandemi mağduru esnafa maddi destek: Belediye Meclisi Olağanüstü toplanacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel’den pandemi mağduru esnafa maddi destek: Belediye Meclisi Olağanüstü toplanacak
Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, koronavirüs salgının yayılımını azaltmak amacıyla faaliyetleri genelge ile durdurulan Ezine İlçesindeki esnaflara 750 TL nakdi destek yapılması ve mülkiyeti belediyesine ait faaliyet göstermeyen iş yerlerinden kira alınmaması için Belediye Meclisini Pazartesi Günü Olağanüstü Topluyor. 

Ezine Belediyesi tarafından sağlanacak nakdi destek paketinden salgın sürecinden etkilenen esnaflar yararlanabilecek. Destek paketinden yararlanmak isteyen Ezine ilçesindeki esnaflar başvurularını Ezine Belediyesi internet sitesi üzerinden online olarak yapabilecekler. 

Başkan Yüksel yaptığı açıklamada, “Pandemi sürecinde toplum olarak zor günler geçiriyoruz bu süreçte vatandaşlarımızın sağlığını korumak ve salgının yayılımını azaltmak için ücretsiz maske dağıtımından dezenfekte çalışmalarına kadar birçok çalıştırma gerçekleştirdik. Bu süreçte ekonomik olarak olumsuz etkilenen esnaflarımız oldu. Salgının ekonomik olumsuzlarını ortadan kaldırmak ve esnafımıza bir nebze can suyu olması adına bu süreçten etkilenen esnaflarımıza nakdi yardım desteği sağlayacağız. Süreçten etkilenen Ezineli hemşehrilerimiz için de gıda paketi desteği sağlamaya devam edeceğiz. Ayrıca koronavirüs salgını dolayısıyla maddi olarak etkilenen dar gelirli hemşehrilerimiz için nakdi yardımlar merkezi Hükümetimizin destekleriyle Ezine Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfımız tarafından ihtiyaç sahiplerine yardım desteği ödemeleri yapılmaya devam ediliyor. Bu zorlu süreci devlet ve millet dayanışması ile hep birlikte üstesinden geleceğiz” dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
Hayalet şehre dönen Assos Antik Liman’da 500 gün sürecek kaya ıslahı çalışmaları başladıÖnceki Haber

Hayalet şehre dönen Assos Antik Liman’da...

Yaralı balaban kuşuna jandarma şefkatiSonraki Haber

Yaralı balaban kuşuna jandarma şefkati

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!