Bayramiç Belediyesi, 23 Nisan coşkusunu çocukların ayağına götürdü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayramiç Belediyesi, 23 Nisan coşkusunu çocukların ayağına götürdü
Bayramiç Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yıl sevincini ilçenin dört bir yanına taşıdı. Coşkuyu, koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkamayan çocukların ayağına götürdü.

Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olan, ulusal egemenlik hakkının halka verildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yıl dönümü ve Ulu Önder Atatürk’ün çocuklara hediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Bayramiç’te bu yıl farklı kutlandı. 

Koronavirüs salgını önlemleri kapsamında ilçede kutlama programları yapılmazken, Bayramiç Belediyesi tarafından hazırlanan araçlarla bayram coşkusu çocukların ayağına götürüldü. 

Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun programa katılarak balkonlarda, camlarda coşkuya ortak olan halkın bayramlarını kutladı.  Çocuk şarkıları ve marşların çalındığı araçlar, tüm ilçeyi sokak sokak gezerken, çocuklara bayrak hediye edildi.  Çocuklar, ellerindeki bayrakları sallayarak bayram sevincini doyasıya yaşadı. Palyaçolar ve çizgi film karakterli maskotlar da sokaklarda dolaşarak çocukları eğlendirdi. Ekipler, gün boyunca gerçekleşen çalışmada sosyal mesafe ve hijyen kuralına dikkat etti.


 

Anahtar Kelimeler:
Başkan Makas'ın, Çanakkale Kara Savaşları mesajıÖnceki Haber

Başkan Makas'ın, Çanakkale Kara Savaşlar...

Başkan Yüksel'den 23 Nisan çocuklarına jestSonraki Haber

Başkan Yüksel'den 23 Nisan çocuklarına j...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!