Bayramiç Belediyesi eczanelere maske dağıttı 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayramiç Belediyesi eczanelere maske dağıttı 
Bayramiç Belediyesi, vatandaşlara ücretsiz verilmesi için ilçedeki eczanelere maske dağıttı. Kendi imkanlarıyla maske tedarik eden ve halka ulaştıran Bayramiç Belediyesi, vatandaşların takdirini topladı.

Bayramiç Belediyesi, Koronavirüs salgınıyla mücadelede hız kesmiyor.  Daha önce vatandaşlardan gelen şikayetler ve talepler üzerine marketlere maske dağıtan Bayramiç Belediyesi, ilçedeki eczaneleri de unutmadı. Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun ve Başkan Yardımcısı Ahmet Karadeniz, vatandaşlara ücretsiz verilmesi için ilçedeki eczanelere maske dağıttı. 

Eczaneleri tek tek dolaşan ve eczane çalışanlarıyla sohbet eden Uygun, maskeleri elleriyle teslim etti. Kendi imkanlarıyla maske tedarik eden ve halka ulaştıran Bayramiç Belediyesi, bu çabasıyla vatandaşların takdirini topladı. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, "Halkımızın sıkıntılarını çözmek bizim görevimiz. Bu zorlu günleri birlikte atlatacağız. Büyük ihtiyaç olan maskenin halka ulaşmasına katkı sağlıyoruz. Kendi imkanlarımızla maske edinerek eczanelere dağıttık. Salgın sona erene kadar elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Gerekli önlemlerin alınması noktasında da taviz vermiyoruz" dedi.


 

Anahtar Kelimeler:
Başkan Öz: "Köy Enstitülerinin 80'inci yaşı kutlu olsun"Önceki Haber

Başkan Öz: "Köy Enstitülerinin 80'inci y...

"Antik Çağdan Dijital Çağa Troya"Sonraki Haber

"Antik Çağdan Dijital Çağa Troya"

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!