Bayramiç’te Hayvancılık ve Tarım Panayırı kurulacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayramiç’te Hayvancılık ve Tarım Panayırı kurulacak
Bayramiç Hayvancılık ve Tarım Panayırı, 15-16-17 Eylül tarihlerinde kapalı pazar yerinde gerçekleşecek. Yoğun bir programa sahip olan panayırın büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Bayramiç, 15-16-17 Eylül tarihlerinde kapalı pazar yerinde gerçekleşecek Hayvancılık ve Tarım Panayırına hazırlanıyor. Bayramiç Belediyesi, Bayramiç Ziraat Odası, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Çanakkale Ticaret Borsası, Bayramiç Süt Üreticileri Birliği ve Bayramiç Kırmızı Et Üreticileri Birliği ortaklığında yapılacak olan etkinlik, yoğun programıyla dikkat çekiyor.

15 Eylül Cuma günü saat 14.00’te açılışı yapılacak panayır, folklor gösterisi ve protokol konuşmalarıyla devam edecek. İkinci gün yine saat 14.00’te Veteriner Hekim Onur Kemal Kocabıçak, koruyucu aşılama; Doç. Dr. Cemil Tölü ise küçükbaş hayvan yetiştiriciliği hakkında panel verecek. Panayırın son günü saat 13.00’te çeşitli ırklarda koyun ve keçiler arasında güzellik yarışması yapılacak. Üç gün boyunca stantlar açık olacak. Tarım ve hayvancılıkla ilgili firmalar, stantlarda yerlerini alarak ürünlerini tanıtacak ve halka bilgilendirmede bulunacak.


Troya Kültür Yolu Festivali 4’üncü gününde de dolu dolu geçti – Çanakkale YorumÖnceki Haber

Troya Kültür Yolu Festivali 4’üncü günün...

Ayvacık’ta deprem! - Çanakkale YorumSonraki Haber

Ayvacık’ta deprem! - Çanakkale Yorum

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!