Bayramiç’te yeni hizmet araçları için kurban kesildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayramiç’te yeni hizmet araçları için kurban kesildi
Bayramiç Belediyesi'nin hizmet filosuna kazandırılan kepçe, kamyon, otobüs, motosiklet, cenaze nakil ve hizmet araçları için kurban kesildi.

Bayramiç halkı için hizmet standartlarını yükseltmeyi hedefleyen Bayramiç Belediyesi,  bu yıl içerisinde araç filosunu oldukça güçlendirdi. Parkuruna kepçe, kamyon, otobüs, motosiklet, hizmet ve cenaze nakil olmak üzere 22 araç ekleyen belediye, sade bir hizmete alım töreni düzenledi. 

Bayramiç Belediyesi Soğuk Hava Deposu önünde düzenlenen programa Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, Başkan Yardımcıları Hasan Ferdi Yılmaz ile Ahmet Karadeniz, belediye meclis üyeleri Hasan Cem Atılgan, Ali Kuka, Yıldırım Başaran, Nizamettin Çakırtaş, Erdoğan Akıncı ve Yılmaz Göksu, birim müdürleri ile personel katıldı. Edilen duaların ardından kurban kesimi yapıldı. 

Büyük bir eksikliği giderdiklerini vurgulayan Başkan Mert Uygun, “Bu yıl hem hibelerle hem de satın alarak araç sayımızda hatırı sayılır bir büyüme gerçekleştirdik. Araç filomuzu oldukça güçlendirdik. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek ve görevimizi layığıyla yerine getirmek için gayretle çalışmaya devem edeceğiz. Yeni araçlarımızın ilçemize ve Bayramiç halkına hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 


 

Anahtar Kelimeler:
Belediye otobüsünde tepki çeken görüntüler!Önceki Haber

Belediye otobüsünde tepki çeken görüntül...

Jülide İskenderoğlu, Venezuela'ya uçtuSonraki Haber

Jülide İskenderoğlu, Venezuela'ya uçtu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!