Bayramiç’ten Defneli kadınlara anlamlı hediye

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayramiç’ten Defneli kadınlara anlamlı hediye
Bayramiç Belediyesi, depremden büyük zarar gören Hatay’ın Defne ilçesindeki kadınlara küçük bir sürpriz yaparak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

6 Şubat’ta gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ilk gününden bu yana deprem bölgesinde hizmet veren Bayramiç Belediyesi, Kadınlar Günü’nü de unutmadı.

Hatay’ın Defne ilçesinde çadır kent ve aşevi kuran Bayramiç Belediyesi, sosyal yaşamı canlı tutmak adına çalışmalar yapmaya devam etti. Bu faaliyetler kapsamında Bayramiç Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karadeniz, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Bayramiç Üreten Kadınlar Pazarı’nın el işi ürünlerini, Defneli kadınlara hediye etti.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Karadeniz, “Defne’de yaşam koşullarını iyileştirmek için belediye personeli ve gönüllü vatandaşlarla büyük çaba sarf ediyoruz. Böyle özel anları da atlamak istemiyoruz. Bayramiç Üreten Kadınlar Pazarı’nda takı ve el işi yapan kadınlarımız, en güzel ürünlerini Defneli kadınlar için hazırladı. Kadınlarımızın yüzünde tebessüme sebep olduysak ne mutlu bize” dedi.


Yenice’de Kalkım Göleti yüzde 100 doluluk oranına ulaştıÖnceki Haber

Yenice’de Kalkım Göleti yüzde 100 dolulu...

Türkiye genelinde hayvan sevkiyatları durduruldu!Sonraki Haber

Türkiye genelinde hayvan sevkiyatları du...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!