Belediye otobüsündeki skandal görüntülere Başkan Makas'tan tepki: "Çanakkale Belediyesi, halkın sağlığını bu kadar mı önemsemiyor?"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediye otobüsündeki skandal görüntülere Başkan Makas'tan tepki: "Çanakkale Belediyesi, halkın sağlığını bu kadar mı önemsemiyor?"
AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Çanakkale Belediyesine ait halk otobüsünde, koronavirüs tedbirlerinin hiçe sayıldığı görüntülere tepki gösterdi. 

Skandal görüntülerin ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Başkan Makas, salgın tedbirlerinin hiçe sayıldığı halk otobüsünde koronavirüse davetiye çıkarıldığı gerekçesiyle Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a tepki gösterdi.

Başkan Makas açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Özel aracın yoksa, korona sana feda olsun anlayışı değil midir bu? Hemşehrilerimiz adına üzülüyoruz, hem de çok. Sayın Ülgür Gökhan, bu otobüsle bizatihi koronaya davetiye götürülmüyor mu sizce de? Çanakkale Belediyesi, Çanakkaleli'nin sağlığını bu kadar mı önemsemiyor? Yazık..."

NE OLMUŞTU?

Çanakkale Belediyesine ait şehir ulaşımını gerçekleştiren bir halk otobüsünde koronavirüs önlemleri hiçe sayılmıştı. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedilmişti. Görüntülerde koronavirüs ile mücadele kapsamında hiçbir önlem alınmaması ve ayakta bekleyen çok sayıdaki vatandaşın sosyal mesafe kuralına uymaması dikkat çekmişti.

Anahtar Kelimeler:
Belediye otobüsünde skandal görüntüler!Önceki Haber

Belediye otobüsünde skandal görüntüler!

Alper Şener salgına karşı uyardı: "Okulların açılmasıyla mutlaka yeni bir kıpırdanma olacak"Sonraki Haber

Alper Şener salgına karşı uyardı: "Okull...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!