Bergüzar Korel kendi haberini yazdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bergüzar Korel kendi haberini yazdı
Yaklaşık dört ay önce ikinci kez doğum yapan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Instagram hesabından fotoğraflarını paylaşarak kiloları hakkında kendi haberini yazdı.

Han isminde ikinci çocuğunu dünyaya getiren Bergüzar Korel, kilolu fotoğraflarını hesabından paylaşarak kendi haberini yazdı. Doğum yaptıktan sonra kilo vermede güçlük çeken ünlü kişilere yönelik yapılan haberlere gönderme yapan Korel’in paylaşımı büyük beğeni topladı.

İşte Bergüzar Korel’in eşi Halit Ergenç ile beraber çıktığı mavi tur esnasında, teknede çekilmiş fotoğraflarının açıklamasına kendisinin yazmış olduğu “Bergüzar Korel bikinili yakalandı! Ünlü oyuncu Bergüzar Korel kilolu haliyle dikkat çekti!” başlıklı haberi...

“Bergüzar Korel bikinili yakalandı! Ünlü oyuncu Bergüzar Korel kilolu haliyle dikkat çekti!

4 ay önce ikinci çocuğunu dünyaya getiren ünlü oyuncunun kilolu hali gözlerden kaçmadı. Doğum kilolarından hala kurtulamadığı gözlenen Bergüzar Korel’in saklanma çabaları ise işe yaramadı.

Doğum sonrası aldığı kilolar ve selülitleri ile dikkat çeken Bergüzar Korel’in bu görüntüsü şaşkınlık yarattı. Çevrenin şaşkın bakışları arasında tatilini sürdüren Bergüzar Korel’i görenler “eski halinden eser yok” demekten kendilerini alamadılar.

Bu görüntüsü ile sosyal medyada eleştiri okları ve hakarete varan yorumlar ile alay konusu olan Bergüzar Korel’in şok değişimi için yana kaydırabilirsiniz.

Sizleri yormak istemedim. İyi yazlar olsun.”


Bakan Pakdemirli: "Yangın kontrol altına alındı"Önceki Haber

Bakan Pakdemirli: "Yangın kontrol altına...

Dyshawn Pierre, Fenerbahçe Beko'da... Dyshawn Pierre kimdir?Sonraki Haber

Dyshawn Pierre, Fenerbahçe Beko'da... Dy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!